Eğlenceli Mezuniyet!

Alışveriş Alışveriş Eğlenceli Mezuniyet!

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Aidata Bilgisayar

Telefon: (0212) 213 58 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
EĞLENCELİ MEZUNİYET!..
AIDATA DÜNYASINDA MEZUNİYET, EĞLENCEYE YELKEN AÇMAKTIR. AIDATA’NIN MEDYA ÜSSÜ MULTIMA SERİSİ, MEZUNİYET HEDİYESİ ÖZEL FİYATIYLA GÖRÜCÜYE ÇIKTI. ÜSTELİK TÜM AIDATA’LARDA GENÇ MEZUNLARA MULTIMA SERİSİ İLE BİRLİKTE 3 AYLIK TÜRK NOKTA NET İNTERNET PAKETİ HEDİYE..

AIDATA, yeni satış kampanyası içerisinde sunduğu Multima Serisi ile bilgisayarı bir Medya Üssüne dönüştürüyor. Bir bilgisayardan beklediğiniz tüm teknolojik çözümleri sunan Aidata Multima serisi ek olarak, Televizyon, Müzik seti, oyun ve e-albüm ayrıcalıkları sunuyor. Microsoft Windows XP Media Center Edition yüklü Aidata Multima serisi, tek bir üründe farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

İstediğiniz her an oyun, internet, müzik, iletişim olanağı sağlayan Aidata Multima serisinde 7 farklı teknoloji sunan yedi ayrı seçenek yer alıyor. İntel® Pentium® 4 işlemci, 650 HT Teknolojisini destekleyen Multima Blackline AS 4324, 256 MB PCI Express görüntü özelliği ve mezuniyet heyecanı için özel olarak hazırlanan 1064 $+KDV özel fiyatıyla dikkat çekiyor.

AIDATA’nın eğlencenin sınırlarını zorlayan Multima Media Center Theatre Pc Multimedya Center AS-4330 modeli ise, eğlenceyi ciddi bir konu olarak önemsiyor. Yaşam konforu ve eğlence teknolojisi sunan bu model, donanımıyla hem bilgisayar özellikleri taşıyor hem de ister bilgisayarınız açık çalışırken isterseniz bilgisayarı açmadan TV ve DVD izleme, müzik, MP3, Radyo Dinleme imkanı sağlıyor. Uzaktan kumanda, dokunmatik ön panel kontrolü ve Aidata 2+1 ubwoofer hoparlöründe dahil olduğu 899$+KDV özel fiyatıyla Aidata AS-4330 Media Center Theatre Pc/Multimedia Center’a peşin fiyatına vade farksız 12 taksit fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

“Bize Göre Teknoloji Hizmete Dönüşünce Değerlidir” sloganını kullanan Aidata, eğlenceye yelken açan seçenekleri ile mezuniyet stresinden kurtarıyor. Dünyaya bağlanırken eğlenmek, çalışırken keyif almak ve tek bir üründe eğlence ve yaşam konforuna sahip olmak istiyorsanız Aidata’nın Multima serisi Mezuniyet Hediyeniz olsun..

www.aidata.com.tr
AIDATA DANIŞMA : (0212) 213 58 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT