El işçiliği ve Teknolojinin Eseri Gaggenau BO 271 Fırın ile Konfor Evinizde

Alışveriş Alışveriş El işçiliği ve Teknolojinin Eseri Gaggenau BO 271 Fırın ile Konfor Evinizde

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 04 Eylül 2011 Pazar

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Eyl 4, 2011

Gaggenau’nun el işçiliği ile teknolojinin muhteşem karmasının bir eseri olan 200 serisi fırını BO 271, 60 cm genişliği ve 76 litre net hacmi ile sınıfının en geniş fırını olarak öne çıkıyor. Pirolitik sistemi ile otomatik olarak kendi kendini temizliyor, bu sırada açığa çıkabilen 485 derecelik iç ısıyı ise sadece 4,7 cm`lik kapı genişliğinde 60 dereceye soğutabiliyor.

Gaggenau, bir yaz geleneği haline getirdiği tekne gezilerini, bu yıl da, 26 Temmuz Salı akşamı, Boğaz’ın eşsiz güzellikteki serin sularında, en seçkin yatı Süreyya V.’de gerçekleştirdi. Bu özel buluşmada, davetliler, bir yandan akustik Trio eşliğinde İstanbul’da bir yaz gecesinin keyfini çıkarırken, bir yandan da el işçiliği ile teknolojinin muhteşem karmasının bir eseri olan Gaggenau 200 serisi fırın ailesinin BO 271 adlı üyesi ile de tanışma fırsatı buldu.

El işçiliği ve teknoloji, bu seride buluştu
Gaggenau, 200 serisi fırınlarını tasarlarken, çok geniş fırınların, geleneksel mutfak sanatında her zaman kullanılagelmiş olmasından ilham alıyor. Pek çok Gaggenau cihazında olduğu gibi, 200 serisi fırınlar da, birçok aşamayı içeren bir süreçle hünerli ellerle ustalıkla yapılıyor ve Gaggenau atölyelerinde parça parça birleştiriliyor. İşte Gaggenau 200 serisinde yer alan ve 60 cm genişliğindeki fırınlar arasında en geniş özellik yelpazesine sahip olan BO 271 fırın da tüm bu özellikleri taşıyor.

Kontrol modüllü ve panoramik kapaklı ön panel
200 serisinin karakteristik özelliği olarak öne çıkan ve fırının ön paneline yerleştirilmiş olan kontrol modülü, Gaggenau tarafından bir standart olarak endüstriye kazandırılmış bir yenilik. Şeffaf olarak tasarlanmış olan ve sezgisel çalışan bu modül, klasik kontrol panellerini kendi özel düğmeleri ile değiştiriyor. Alüminyum çerçeve ile bütün cam kapak, hemen ön panelin arkasında yer alıyor. Bunun aynı zamanda, dileyenler için paslanmaz çelik versiyonu da mevcut. Camın arkasında kullanılan alüminyum ya da paslanmaz çelik malzeme, kapağın panoramik görünüm etkisi ve gösterim modülü, her Gaggenau fırının kendine has bir orijinalliğe sahip olduğunu bir kez daha garanti ediyor.

Sınıfının en genişi, en maharetlisi
60 cm genişliğe ve 76 litre net hacme sahip olan Gaggenau BO 271, sınıfında en geniş fırın içine sahip fırın olarak öne çıkıyor. Ayrıca daha geniş isteyenler için 76 cm’lik versiyonu da mevcut. 30 dereceden 300 dereceye kadar elektronik sıcaklık kontrolü sağlayan 17 ısıtma yöntemine sahip. 6 kg’a kadar beyaz et, sarılmış et veya kuzu bacağı için kullanıma uygun olan çevirme şişi, damak zevkine uygun olarak seçilen her etin, her yerinin gevrek ve kızarmış olmasını sağlıyor. Ayrıca, sahip olduğu el termometresi, kızartmalık et veya balık, arzu edilen sıcaklığa ulaştığında otomatik olarak fırını kapatıyor.

Pirolitik sistemi ile kendi kendini temizliyor, özel camı ile 485ºC’ye dayanıyor
Fırın yüzeyine neredeyse hiçbir şeyin yapışmamasını sağlayan mavi renkli özel Gaggenau emayesi ve otomatik olarak kendi kendini temizleme özelliği sunan Pirolitik sistemi ile Gaggenau BO 271, temizlik ve hijyeni de en üst seviyeye çıkarıyor. Üstelik bütün inatçı kirleri söküp atacak kadar akıllı olduğu için kolaylıkla silinebiliyor ve zamandan da büyük oranda tasarruf sağlıyor. İzole edilmiş panel ve otomatik olarak kendi kendini temizleme işlemlerinde oluşan 485ºC gibi yüksek sıcaklıklara dayanıklı olarak üretilmiş dört katmanlı yarı-şeffaf cam sayesinde içerideki ısıyı, dış yüzeye yansıtmıyor. Sadece 4,7 cm`lik kapı genişliğinde 60 dereceye soğutabiliyor.

Kendi ekmeğinizi bile pişirebilirsiniz
Gaggenau BO 201 fırın sahip olduğu, pizza, ekmek ve hamur işleri için özel bir aksesuar olan pişirme taşı ile evde hem aile hem de sevdikleriniz için harika lezzetler yaratmanız için sağ kol oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT