Elmas Efektli Yüzüğünüz Asgold Coronet’ten...

Alışveriş Alışveriş Elmas Efektli Yüzüğünüz Asgold Coronet’ten...

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Asgold Coronet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Ara 31, 2011

Özel günlerin en gözde markası Asgold Coronet’in elmas efektli tektaş yüzük ve kolye tasarımları, yeni yıla özel cazip fiyatlarıyla her kadını mutlu edecek.

Geliştirdiği özel tekniğini bu sefer de elmas görünümüne taşıyan Asgold Coronet, elmasın büyüsünden ödün vermeden satın alma kolaylığı sunarak yeni yılda kadınların hayallerini gerçekleştirecek. Asgold Coronet’in elmas efektli tektaş pırlanta yüzük ve kolyelerinde, merkez taşın yüksekte olduğu yedi pırlanta taş, özel mıhlama tekniği ile hayallerdeki elmas ürünlere benzetildi.

Muadili elmas bir ürünü çok daha yüksek fiyata alırken bu görünümü veren üstelik pırlanta taş kullanılan Asgold Coronet Elmas Efektli Tektaş pırlanta yüzüğe ve Asgold Coronet Elmas Efektli Tektaş pırlanta kolyeye, 18 Ocak tarihine kadar 1.790 TL’ye sahip olabilirsiniz. (Muadili elmas yüzük ve kolye’nin fiyatı ise 8.790 TL)

Geniş tüketici kitlesinin memnuniyetini sadece zarafetiyle değil fiyatlarıyla da her zaman ön planda tutan Asgold Coronet, özel tekniği ile muadili büyüklükteki birbirinden şık tektaş efekti yansıtan sınırsız tercih seçeneği ve herkese uygun fiyat aralığıyla yılbaşında da kadınlara mucizeler sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT