En Cool Babalar İçin Elle Özgürlüğü

Alışveriş Alışveriş En Cool Babalar İçin Elle Özgürlüğü

Tarihler: 17 Haziran 2011 Cuma ~ 17 Haziran 2011 Cuma

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2011 ~ Haz 17, 2011

Elle 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, konforlu ama şık çizgisiyle babalara kendini muhteşem hissettiriyor. Babalar Günü’nde siz en cool babaya, babanız ise rahat mı rahat özgür ayaklara sahip olsun… Elle, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’dan babanız için yapacağınız seçimlerde yüzde 50 indirim şansına da sahipsiniz…

Neşeli, Rahat, Şık, Klasik, Modern…

Elle 2011 İlkbahar-yaz erkek koleksiyonunda spor ve klasik modeller rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Elle`in vazgeçilmezi spor ayakkabı koleksiyonu “Sporty” bu yaz da çok geniş bir yelpazeye yayılıyor. Beyaz deriden, metalik renklere, rengarenk çizgili desenlerden ekoselere uzanan geniş bir koleksiyon Elle meraklısı erkekleri bekliyor.

Classy ise Elle spor çizgisine rağmen çalışan beyleri de unutmuyor. İtalyan stili sivri mokasenler, bağcıklı süet oxford ayakkabılar ve klasik modeller Elle yaz koleksiyonunda öne çıkıyor. Bu yazın favorisi toprak renkleri ve yumuşacık süetlerin yanında parlak ruganlar da göze çarpıyor.

Elle 2011 Yaz koleksiyonunda deniz meraklısı beyler için hazırlanan Marin ise lacivert ve beyazın dayanılmaz kavuşmasını sunuyor. Yumuşacık süet mokasenler ve teknede çok rahat giyebilecek bağcıklı mokasenlerden denizsever babalar bu yaz vazgeçemeyecek.

Naturel koleksiyonu da yazın sıcak günlerinde babalara ketenin konforunu sunuyor. En sağlıklı kumaşlardan biri olan keten hem çok geniş bir Superga koleksiyonuyla hem de diğer spor modellerle fark yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT