En Değerli Gümüş Pesavento

Alışveriş Alışveriş En Değerli Gümüş Pesavento

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 22 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Mey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 22, 2011

Mey saatten Şıklığın anavatanı İtalya`nın rüya gibi gümüşlerini büyük bir ustalıkla dizayn eden Pesavento Türk bayanlarının beğenisini kazandı.

Yer yüzünün söz dinleyen en değerli metali gümüşün üstüne tamamı el yapımı serpiştirilen değerli ve yarı değerli taşlar ile sıradanlıktan uzak, farklı ve eşi benzeri bulunmayan kreasyonlar dan söz ediyor Pesavento.

Dokusu ve tasarımın şekli, parlak yapısıyla, titizlikle yazılmış bir şiir gibi hassasiyet oluşturur.Yüksek çözünürlüklü tasarımı ile Pixel,mücevhere ışığın özünü koyar.Kabartma parlak gümüş yüzeyi, mat taban ile kontrast oluşturur.

Sonuç; gücünü ifade eden basit ve modern bir güzelliktir. Renk seçenekleri ile de oldukça beğeni toplayan PESAVENTO PİXEL büyülü koleksiyonu ile en başta da hedeflediği gibi her evde bir prenses olmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT