En Güzel Çiçekler Canım Anneme

Alışveriş Alışveriş En Güzel Çiçekler Canım Anneme

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: www.interflora.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

“Bütün dünyaya çiçek” sloganıyla hizmete devam eden, 156 ülkede 58 bin üyesi bulunan Interflora organizasyonu, yurtiçi-yurtdışı, uzak yakın demeden sevginizi bir buket çiçekle annenize ulaştırıyor.

13 Mayıs Pazar, sevgilerin en güzeline layık olan annelerimizin günü... Onlara sevginizi anlatmak için bir buket kır çiçeğiyle, sıcak bir öpücük yeter.

Annelere en masum hediye; bir demet çiçek… interflora çiçekçileri muhteşem indirimlerle büyük avantajlar sunuyor.

Anneler Günü’nde, annenize ekonomik yoldan çiçek almak ister miydiniz? İnterflora çiçekçileri, özel kampanyalar ve ucuz fiyatlarla Anneler Günü’nde tüm annelerin çiçeklerle sevinmesi için seferber olacaklar.

İnterflora Çiçekçileri Derneği Başkanı Recep Gedik, İnterflora üyesi çiçekçilerde Anneler Günü öncesi hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. Zengin çeşit ve ucuz fiyatlarla satışa hazırlandıklarını ileten Başkan Recep Gedik; “Bu özel günün, tüm annelerin unutulmazları arasında yer alması için, üye çiçekçilerimize Antalya, İzmir, Yalova gibi üretim merkezlerimizden çiçek dağıtımına başlandı. En kaliteli çiçekleri, her bütçeye hitab eden, en uygun fiyata sunarak bütün annelerin bir buket çiçekle mutluluğu yakalamasını hedefliyoruz.” dedi.

Baharın en güzel günlerinin yaşandığı Mayıs ayında en popüler kır çiçekleri, papatyalar, krizantemler, şebboylar, lilyumlar, güller, lisiantuslar göz alıcı renkleri ve hoş kokularıyla annelerimizi büyüleyecek.

İnterflora Türkiye Çiçekçileri, birbirinden güzel çiçekleri sizlere bir arada sunuyor. Türkiye’de ve dünyada binlerce çiçekçinin üye olarak hizmet verdiği İnterflora Çiçekçileri Derneği, Anneler Günü gibi çiçek satışlarının yoğun olduğu özel günlerde de ekonomik fiyatlarla çiçek gönderilebileceğini bir kez daha ispatlıyor. Siz de Anneler Günü'nde annenizi birbirinden güzel ve anlamlı çiçeklerle mutlu etmek, ona sevginizi çiçeklerin diliyle anlatmak isterseniz, İnterflora üyesi çiçekçilerden veya www.interflora.org.tr adresinden hızlı ve kaliteli çiçek servisi hizmetine ulaşabilirsiniz.

Yurtiçi veya yurtdışı çiçek siparişi vermek için Mercuryman amblemini taşıyan İnterfora üyesi çiçekçileri aramak ya da www.interflora.org.tr adresini ziyaret etmek yeterli. Zengin çeşitlerin yer aldığı özel olarak hazırlanan kataloglardan seçilen çiçeklerin dağıtımı üye çiçekçiler tarafından gerçekleştiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT