En Güzel Hediye Filli Boya, Sevsin Anneniz Sizi Doya Doya

Alışveriş Alışveriş En Güzel Hediye Filli Boya, Sevsin Anneniz Sizi Doya Doya

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Filli Boya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Annenizin en sevdiği rengi seçin, onu mutlu edin.

Türk Boya sektörünün lideri Filli Boya, Yeni AlpinaSilan Nevo kartelasında yer alan yüzlerce renk ile annenizin mutluluğuna ortak olma imkanı sunuyor.

AlpinaSilan Nevo’nun; Naturel konseptinin huzur verici etkisinden, Sıradışı konseptinin sıcaklığına, Masalsı konseptinin büyülü renklerinden, Sentez konseptinin ihtişamına kadar annenize uygun her rengi bulmak çok kolay. Tüm bu renklere ulaşmak için Filli Boya’nın web sitesine girmeniz yeterli.

Annenize, evin her köşesine baktıkça sizi hatırlayacağı bir hediye

AlpinaSilan Nevo kartelasında yer alan yüzlerce renk arasında seçim yaparak annenizin evini, yaşam alanlarını güzelleştirebilir, mutluluğuna mutluluk katabilirsiniz.

En Titiz Annelere, Silinebilen Rahatlık

Yaşam alanlarının renklerinin ilk günkü canlılığını koruyan yeni AlpinaSilan Nevo; silinebilen iç cephe boyalarından beklenen tüm özellikleri aşan performansı ve İpeksi Mat dokusu ile en titiz annelerin tercih ettiği ideal boya olma özelliği taşıyor.

AlpinaSilan Nevo, kusursuz dokusu ve yeni ‘Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi’ özelliğiyle yaşam alanlarında, tıpkı annelik duygusu gibi renklerin de uzun yıllar ilk günkü görünümünde kalmasına olanak sağlıyor.

Anneniz ile en güzel anıları biriktirebileceğiniz yaşam alanlarınızda onların kendini özel hissedeceği tüm renkler Filli Boya’da.

www.facebook.com/filliboya
www.filliboya.com.tr
www.twitter.com/filliboya

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT