En Moda Çocuk Ayakkabıları FLO’da

Alışveriş Alışveriş En Moda Çocuk Ayakkabıları FLO’da

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

Çocukların vazgeçemedikleri süper kahramanlar, sezonun trendi ikili renk kombinasyonları, 2011 Sonbahar-Kış’ında FLO’da yetişkinleri kıskandıracak modeller ile çocukların beğenisine sunuluyor.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO’nun çocuklar için tasarladığı 2011 Sonbahar-Kış modelleri, moda renkler ve popülaritesini kaybetmeyen sevimli çizgi karakterleri çocuklarla buluşturuyor.

Işıklı ve parlak renklerdeki ayakkabılar, yeni sezonda da cazibesini korurken FLO, minik moda sevenlere 2011 Sonbahar/Kış sezonunda da rengârenk ve neşeli bir dünyanın kapılarını çocuklar için aralıyor. Özel tasarlanan ayakkabılar sayesinde çocuklar sağlıklı ve rahat ayakkabı giyerken Ben10, Spiderman, Caillou, Barbie ve Winx karakterleri ile çocukları yeni sezonda da eğlenceli günler bekliyor. Çocukların ayak gelişimine uyumlu ve rahat tasarımlarıyla dikkat çeken FLO’da siyah ve pembe babetler hakimiyetini sürdürürken yeşil detaylar, bej ve toprak renkleri , erkek modellerindeki trendy renkler...

Ayak sağlığına ve konforuna önem veren farklı model ve alternatiflerde birçok ünlü ayakkabı markasını 29.99TL’den başlayan fiyatlarla çocukların beğenisine sunan FLO yeni sezonda da çocukları mutlu edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT