Erkekler Hobilerine Zaman Ayırmak İçin Artık Emekliliği Beklemiyor

Alışveriş Alışveriş Erkekler Hobilerine Zaman Ayırmak İçin Artık Emekliliği Beklemiyor

Tarihler: 17 Temmuz 2009 Cuma ~ 17 Ağustos 2009 Pazartesi

Firma: Gardena

Telefon: 0216 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2009 ~ Ağu 17, 2009
Erkekler Hobilerine Zaman Ayırmak İçin Artık Emekliliği Beklemiyor
Dünya markası Gardena ürünleriyle bahçe bakımı her yaşta çok keyifli

Kadınlardan sonra şehir hayatından uzaklaşarak doğaya yakınlaşmak isteyen erkekleri de saran hobi bahçeciliği son yıllarda yıldızı parlayan sektör haline geldi. Özellikle kent hayatından bunalan ve kendine yeşil alanlar yaratarak biraz nefes almayı hedefleyen erkekler bahçecilikle uğraşarak stres atıyorlar. Bunun için de herkes, bahçeleri yoksa bile küçük bir teras, balkon hatta pencere kenarlarının bile yeterli olduğu ortak görüşünde.

Geçmişte bir hobi edinmek isteyen erkekler emekli olacakları günü beklerken, günümüz koşullarında hobilerine iş yaşantıları devam ederken zaman ayırmayı tercih ediyorlar. Türkiye’de sektörünün öncü kuruluşu Gardena-Dost, en zevkli uğraşlardan olan hobi bahçeciliğini insanlara yaşatmak isteğiyle, bahçeyi sadece sözlük anlamında düşünmeden, bitkileri, çiçekleri ve sebzeleri zevkli bir ilgi alanına dönüştürmek amacıyla dünyaca ünlü Alman Gardena markasını tüketicilerle buluşturuyor. Gardena, uzaktan zor ve emek isteyen bir uğraş gibi görünen hobi bahçeciliğini insanlara sevdirmek için kullanımlarıyla kolaylık sağlayan yardımcı aletlerle bahçe işinin keyfini çıkartmanızı sağlıyor.

Çapalardan tırmıklara, bahçe ve dal makaslarından en son teknoloji ile donatılmış çim biçme makinelerine, bahçe aletlerinin evlerde çok yer kapladığından şikayet edenler için tasarlanmış Gardena Combisystem serisinden siz evde yokken bile bitkilerinizi sulayan akıllı bilgisayarlara, Red Dot tasarım ödüllü sulama tabancalarından en gelişmiş sulama sistemlerine kadar aradığınız her şey Gardena’da.

Siz de fotoğraflarda görüp de özendiğiniz gibi bir bahçeye sahip olarak hobinizi gönlünüzce yaşamak istiyorsanız mutlaka Gardena’nın bahçe aletleriyle tanışmalısınız. Dünyanın dört bir yanında hobi bahçeciliği ile uğraşanların en büyük yardımcısı Gardena ürünleriyle bahçe bakımı artık çok keyifli. Gardena ürünleri tüm yapı marketlerde ve yetkili bayilerde sizleri bekliyor. Daha fazla bilgi için www.gardena-dost.com.tr sitesini ziyaret edebilir ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT