Evde Sinema, Ofiste Sunumun Keyfi Epson Z8000 ile Çıkar

Alışveriş Alışveriş Evde Sinema, Ofiste Sunumun Keyfi Epson Z8000 ile Çıkar

Tarihler: 05 Mart 2012 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Epson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2012 ~ May 5, 2012

Epson’ın renk ve parlaklık sihirbazı yeni projektör serisi EB-Z8000 pazarda yerini aldı. Dünyada bir ilk olan “ikili lamba teknolojisi” ile üretilen bu yeni seri, ev ve ofis uygulamalarında harikalar yaratıyor…

Dijital görüntüleme ve baskı teknolojileri alanının öncü markası Epson, 20 yıllık teknoloji birikimini yüksek parlaklıktaki eşsiz projektör ailesiyle taçlandırıyor. Dünyanın ilk ikili lambalı WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array - bir geniş ekran görüntü sistemi) projektör serisi Epson EB-Z8000, geliştirilmiş güçlü 6000 lümen parlaklığı ve öncü 3LCD teknolojisi ile en iyi görüntü kalitesinin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Epson Türkiye Projeksiyon ve Video Ürün Sorumlusu Mustafa Akmaz, yeni projektör serisiyle ilgili olarak, “EB-Z8000W serisi çok yönlü fonksiyonlarıyla rakiplerinden ayrılıyor. Seride yer alan cihazlar, tablolar ve ofis uygulamaları, CAD grafikleri, flaş animasyonları, HDTV, HD video ve çok ekranlı sunumlara kadar dijital içerik için çok çeşitli kullanım alanları sunuyor. Z8000’i iç ve dış mekanlarda, hatta gün ışığında bile kullanmak mümkün” diyor.

Dijital sinema kalitesi artık evinizde!
Epson’ın tüm modellerinde yer alan ve öncüsü olduğu 3LCD teknolojisiyle çarpıcı renk ve parlaklık seviyesine ulaşan Epson EB-Z8000’i benzerlerinden ayıran özellikleri bunlarla sınırlı değil. Birleşik Epson Cinema Filter teknolojisine sahip Epson EB-Z8000W renk aralığı, film yapımcılarının gerçekte amaçladığı şekilde hassas ve sadık renk reprodüksiyonunu sağlıyor. Böylece dijital sinemada kullanılan DI renk standardını bu projektör ailesiyle yakalamak oldukça kolay. Epson, “Renkli Işık Çıkışı” özelliğiyle kullanıcılara, renk performansını değerlendirmek için basit, doğru ve kolay bir yol da sunuyor.

Her kontrast gölgesi sunumunuza yansıyor...
Seride yer alan ürünler, sadece evde sinema keyfi yaşatmakla kalmıyor, ofislerde de olağanüstü şıklıkta sunumlar hazırlamanızı kolaylaştırıyor. Nasıl mı? Epson’un yenilikçi optik teknolojisi, olağanüstü görüntü kalitesi sağlarken, projektörün otomatik irisi, her kontrast gölgesini sunumunuza yansıtmanıza yardımcı oluyor. Z8000 serisi ayrıca, 7000 lümen ve 5,000:1 kontrast oranına kadar renkli ışık çıkışı, gölgeler ve ışığın yanı sıra küçük baskı ve şekiller için mükemmel grilik ölçeği seçenekleri de sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT