Exper, Yılın En İddialı Kampanyasını Başlatıyor

Alışveriş Alışveriş Exper, Yılın En İddialı Kampanyasını Başlatıyor

Tarihler: 13 Eylül 2011 Salı ~ 13 Ekim 2011 Perşembe

Firma: Exper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2011 ~ Eki 13, 2011

Lider ve yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, yeni eğitim - öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, tüm öğrencileri kolayca bilgisayar sahibi yapabilecek iddialı kampanyasını başlatıyor.

15 Ekim 2011 tarihine kadar Türkiye genelindeki Exper bayilerine uğrayan herkes, son teknolojiye sahip Exper bilgisayarlarına vade farksız 3 ay ertelemeli 9 taksitle kavuşacak Yenilikçi ürün grubuyla trend teknolojileri bilgisayar tutkunlarıyla buluşturan Exper, “Okula Dönüş” kampanyası ile yüz binlerce öğrenciyi kolayca bilgisayar sahibi yapacak.

İlköğretim, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan kampanya kapsamında öğrenciler, Exper’in giriş, orta ve üst performans segmentindeki masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlarına kolayca sahip olabilecek.

Okul açılış döneminde eğitim, araç gereç ve giyim gibi masrafları dikkate alan Exper, hazırladığı kampanya ile anne babaların çocuklarına, uygun fiyat ve ödeme koşullarında bilgisayar satın alabilmelerini sağlıyor. Öğrenciler bu sayede 2011-2012 eğitim-öğretim yılında modern çağın gerektirdiği bilgisayarlı eğitim ortamında çalışmalarını sürdürecek.

Türkiye genelinde 800’ü aşkın yetkili Exper satış noktasında, 15 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamındaki ürünler 799 – 1799 TL KDV dâhil fiyat aralığı ile öğrencilerin kullanımına sunulacak.

Intel’in göz alıcı ve akıllı performans sunan 2. nesil Core™ işlemcileriyle güçlendirilmiş Exper masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda Orijinal Windows® 7 Home Premium ve Windows® 7 Home Basic işletim sistemi bulunuyor. Turbo Boost 2.0 ile zorlayıcı görevlere dahi meydan okuyup, “Hyper Threading” teknolojisiyle de uygulamalar arası geçişi ve çoklu görevlerde yürütme süresini göz açıp kapatıncaya kadar hızlı bir şekilde gerçekleştiren, aynı anda birçok zorlu görevin üstesinden kolaylıkla gelebilen Exper`ler, gelişmiş multimedya özellikleriyle de eğlenceyi zirveye taşıyor.

Güçlü donanım özelliklerinin yanısıra estetik tasarımlarıyla da dikkatleri üzerinde toplayan “Okula Dönüş” kampanyasındaki Exper’leri www.exper.com.tr adresinden incelemek, Yapı Kredi World Card ve Akbank Axess kredi kartına, vade farksız 3 ay ertelemeli 9 taksitle satın almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT