F1 Heyecanı Toyzz Shop Mağazalarında…

Alışveriş Alışveriş F1 Heyecanı Toyzz Shop Mağazalarında…

Tarihler: 15 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2005 Salı

Firma: Toyzz Shop Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2005 ~ Ağu 30, 2005
F1 Heyecanı Toyzz Shop Mağazalarında…

Dünyanın dört bir yanında yaşanan Formula 1 heyecan fırtınasını karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde Toyzz Shop Mağazaları “F1 Ürünleri”’ni her yaştan meraklılarının beğenisine sunuyor…

Lisanslı ürünleri ve kırtasiye seçenekleriyle müşterilerine her zaman en kaliteli ve en renkli ürünleri sunan Toyzz Shop, F1 meraklılarını unutmayarak heyecan verici F1 ürünlerini mağazalarına taşıdı.

Sadece Toyzz Shop mağazalarında bulabileceğiniz SCX marka F1 Yarış Setleri ile pistlerdeki heyecanı evinize taşıyabilir arkadaşlarınızla birlikte heyecanlı dakikalar yaşayabilirsiniz. Lego setleri, maketler, uzaktan kumandalı arabalar ve daha pek çok Formula 1 temalı ürünü bulabileceğiniz Toyzz Shop, F1 heyecanını paylaşmak üzere herkesi mağazalarına bekliyor…

Yeni okul döneminin yaklaşmasıyla öğrencileri ve velileri saran alışveriş heyecanına hazırlanan Toyzz Shop kırtasiye reyonlarında F1 kırtasiye ürünleri, F1 okul çantası meraklıları için (çok yakında) mağazalardaki yerini alacak.

Akmerkez Mağazası ile başlayan modern oyuncak mağazacılığını bugün Türkiye genelinde toplam 12 mağaza ve online alışveriş sitesi www.toyzzshop.com’a taşıyan Toyzz Shop, eğlenceli ve kaliteli alışveriş imkanı, sınırsız oyuncak ve kırtasiye ürün seçeneği ile kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT