Fashionality Dünyasına Girmeye Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Fashionality Dünyasına Girmeye Hazır mısınız?

Tarihler: 09 Mart 2009 Pazartesi ~ 13 Mart 2009 Cuma

Firma: Fashionality Kart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2009 ~ Mar 13, 2009

Türkiye’nin en moda kartı Fashionality Kart ile ilk defa birden fazla uluslararası markada cazip koşullar, kart sahiplerine özel ayrıcalıklar sunuluyor.
Moda tutkunlarını dünya modasıyla tanıştıran ve bünyesindeki uluslararası markaları müşterilerinin ayağına getiren Fashionality Kart, modanın en prestijli kartına sahip olmanın farklılığının keşfedileceği bir dünyanın kapılarını aralıyor. “Fashionality Dünyası”nda neler var? Fashionality Kart; modayı takip eden, kendi tarzını oluşturan, moda ve stil sahibi kişilere ayrıcalıklar sunuyor. Bu kart ile Pierre Cardin, US Polo Assn., Cacharel ve Becon Berlin gibi uluslararası moda markaları ile tanışıp moda-puan kazanma şansı yakalanabiliyor. Kazanılan moda-puanları anında moda-para olarak kullanabiliyor; tüm Pierre Cardin, US Polo Assn., Cacharel, Becon Berlin, Aydınlı Mağazaları ve Aymerkez Katlı Mega Mağazaları’ndan oluşan Türkiye genelindeki yaklaşık 500 satış noktasında ilgili marka ürünlerinden yapılan alışverişlerde de sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan faydalanılabiliyor.

Fashionality Basic, Smart ve Elite Kart sahipleri, 9-16 Şubat tarihleri arasında yeni sezon ürünlerinden yapacakları her 250 TL’lik alışverişte 50 Moda Puan kazanacak ve bir sonraki alışveriş için kartlarında 50 TL tutarında moda-parası olacak. Kampanyadan yararlanan kart sahipleri aynı zamanda % 15 daha fazla puan kazandıran Gold karta yükseltilecek.

Bunun yanı sıra Fashionality Kart, farklı sektörlerdeki konusunda uzman kurum ve markalarla yapılan işbirlikleriyle kart sahiplerine hayatın her anında ve her alanında kullanabilecekleri olanaklar da sağlıyor.

Bu işbirliklerinden biri Medical Park Hastaneleri ile yapıldı. Böylece kart sahipleri, Medical Park Hastaneleri’nde %15 indirim ayrıcalığına sahipler. Ayrıca Corner Healt Club’da %15 indirim olanağı da yine sadece Fashionality Kart sahipleri için geçerli. Fashionality Kart; sahibine prestijli, keyifli ve aynı zamanda kendini özel hissettirecek alışveriş yapma imkanı sağlarken karta özel sürprizler ve avantajlar sayesinde 200 bini aşkın özel insanın yaşadığı Fashionality Dünyası’na girmenin ayrıcalığını da beraberinde yaşatıyor. Karta sahip olmak için Pierre Cardin, US Polo Assn., Cacharel, Becon Berlin veya Aydınlı mağazalarına başvurulabilir ya da www.fashionality.com.tr adresinden on-line başvuru gerçekleştirilebilir. Üyelerine özel kutusu içinde gönderilen bu kart, hediye puan yükletilerek bir hediye alternatifi olarak da düşünülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT