Flo`dan Çocuklara % 23 Hediye

Alışveriş Alışveriş Flo`dan Çocuklara % 23 Hediye

Tarihler: 22 Nisan 2006 Cumartesi ~ 23 Nisan 2006 Pazar

Firma: Flo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2006 ~ Nis 23, 2006
FLO’DAN ÇOCUKLARA %23 HEDİYE..
FLO MAĞAZALARI, 23 NİSAN SEVİNCİNE, 22-23 NİSAN TARİHLERİNDE ÇOCUK KOLEKSİYONUNDA GEÇERLİ OLACAK %23 İNDİRİM FIRSATI İLE ORTAK OLUYOR.. EN ANLAMLI GÜN İÇİN EN ANLAMLI İNDİRİMİ YAPAN FLO AYAKKABI ALIŞVERİŞ MERKEZİ, BAYRAMPAŞA CARREFOUR MAĞAZASINDA BULUNAN ÇOCUK ETKİNLİK ALANINDA ÜCRETSİZ EĞLENCE SUNUYOR...

FLO Ayakkabı Alışveriş Merkezi, çocuk modasında iddialı bir koleksiyon sunuyor.. 0-14 yaş arası çocuk ayakkabılarında istediğiniz renk ve deseni bir arada bulabileceğiniz Flo mağazaları; 23 Nisan sevincine 22-23 Nisan tarihleri arasında %23 indirim yaparak ortak oluyor. Tüm çocuk markalarında geçerli olacak indirim fırsatı, The Walt Disney, Spiderman, Actionman, Polaris Bıdı, Kinetix Kids, Sindy, Ninja Turtules gibi çocuk dünyasının en sevimli tasarımlarında ailelere kolaylık sağlayacak.

Spordan şık seçimlere, çantadan bebe ayakkabısına, babetlerden ev içi terliklere uzanan çocuk modasının tüm lider markalarını ve geniş seçenekleri bir arada bulabileceğiniz Flo mağazaları, 23 Nisan duraklarınızdan biri olmayı hedefliyor.. Çocukların sevgilisi onlarca markayı bir arada sunan Flo, sağlıklı ve kaliteli ürünleri ile minik ayaklara rahatlık sağlıyor.

23 Nisan Çocuk Bayramı’nda sizin çocuğunuza sürpriziniz Flo’dan seçeceğiniz bir ayakkabı veya çanta, Flo’nun size sürprizi ise %23 indirim fırsatı olsun..

FLO Metrocitiy Mağaza Telefonu : (0212) 344 01 55
www.flo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT