Flormar’dan Cildinize Koruma Kalkanı

Alışveriş Alışveriş Flormar’dan Cildinize Koruma Kalkanı

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

Kışın havanın hızla soğuması ve nem miktarındaki düşüş sebebiyle cildiniz, ihtiyaç duyduğu nem miktarını kaybeder. Cildiniz kurur, elleriniz ve dudaklarınız çatlamaya başlar.

Flormar kişisel bakım ürünleri Hand & Body Krem çeşitleri ile cildinizi nemlendiriken, mükemmel, pürüzsüz ve sağlık bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Flormar Lip Care çeşitleri ise dudaklarınızın bütün kış nemli kalmasına yardımcı olurken, bakım yapıyor.

Bütün cilt tipleri ile uyumlu Flormar el ve vücut kreminin 5 farklı çeşidi bulunuyor. Ferahlatıcı etki yaratan Aleo Vera Özlü; cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan Mango Özlü; doğal antioksidan vazifesi gören ve tatlı kokusuyla %100 doğal Çilek Özlü; zeytin çekirdeklerinden elde edilen yağlar içeren ve hücresel su kaybını önleyen Zeytinyağı Özlü; demir, kalsiyum, fosfor mineralleri ile C ve B1, B2 vitaminleri içeren Nar Özlü çeşitleri ile cildinizin nem dengesini koruyor.

Adet Fiyatı 4.90 TL.

Orkide Kompleksi İle Dudaklarınız Soğuktan Çatlamasın

Flormar Lip Care, kışın çatlayan dudaklarınızı, mineral yönünden zengin Orkide kompleksi ile soğuktan koruyor ve kurumuş hassas dudakların nem dengesini ayarlayarak, yumuşak ve canlı bir doku oluşturuyor. Kendine özgü aroma ve esanslara sahip Lip Care serisinin içeriğindeki E-vitamini ve antioksidan, dudaklarınızı nemlendirirken, bir yandan da bakım yapıyor.

Flormar Lip Care serisinin; Pure Care (kokusuz), Vanilla (vanilya), Strawberry (çilek), Orange (portakal), Cherry (vişne) ve Rose (gül) olmak üzere 6 farklı çeşidi bulunuyor.

Adet Fiyatı 4.00 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT