Fuga Otel ve Burc Beach, Lancia’yla daha sıcak

Alışveriş Alışveriş Fuga Otel ve Burc Beach, Lancia’yla daha sıcak

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Burc Beach

Adres: Burc Beach, Kilyos Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

Fuga Otel ve Burc Beach, Lancia’yla daha sıcak

Bodrum’un önemli tatil mekanı Fuga Otel ve İstanbul’un gözde plajlarından Burc Beach’de, İtalya’nın tasarım harikası Lancia coşkusu yaz boyunca yaşanacak.

Türkiye’nin en önemli tatil mekanlarına Lancia Ypsilon damgasını vurdu. Bodrum’un gözde mekanlarından Fuga Otel ve İstanbul Burc Beach’de tatil keyfi çıkaran konuklar, Lancia Ypsilon’la tanışıp, bu ayrıcalıkla aracı test etme şansı yakalıyorlar.

100’üncü yılını kutlayan Lancia, İtalyan tasarımının otomobil dünyasındaki temsilcisi olarak geleneksel tasarım anlayışını bugünün estetiği ve teknolojisiyle benzersiz şekilde birleştiriyor. İtalyan stilinin tutkusunu ve zarafetini yenilikçi fikirleriyle otomobillerine yansıtıyor.

Mayıs ayında Türkiye pazarına girerek büyük ilgi toplayan Lancia Ypsilon, özellikle gençler tarafından farklılığın otomobili olarak nitelendirildi. Lancia Ypsilon’da İtalyan zarafetini, dinamik tarzını ve farklı bir stile sahip otomobillerin cazibesini görmenin ve hissetmek mümkün. Lancia ayrıcalık ve prestij isteyen müşterinin gereksinimlerine cevap verebilecek kapasitede bir marka ve bu markayı Türkiye’de tanıtmak için eğlenceyi tatilleriyle birleştirenlerin seçtiği Bodrum Fuga Otel ve İstanbul’un en gözde plajlarından Burc Beach, Lancia’yla buluştu. Bodrum Milas Havalimanı’ndan Fuga Otel’e kadar Lancia Ypsilon’larla VIP transfer hizmetinin yanı sıra otel konukları aracı test etme şansı bulacak. İtalya’nın en sıcak markası Bodrum ve İstanbul sıcağında otomobil tutkunlarıyla buluştu.

Zor beğenen müşteri kitlesine yönelik olarak, Ypsilon; daha fazla performans, daha fazla teknoloji ve daha fazla kişiselleştirme sunuyor. 4 motor, 4 donanım, 11 renk, 6 b-colore seçeneğiyle müşterilerine otomobillerini yeni baştan yaratma imkanı sağlayacak Lancia Ypsilon, 14 bin 200 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT