Futbol Meraklısı Babalara Nike`tan Total90 Laser Krampon

Alışveriş Alışveriş Futbol Meraklısı Babalara Nike`tan Total90 Laser Krampon

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 17, 2007
FUTBOL MERAKLISI BABALARA NIKE’TAN TOTAL90 LASER KRAMPON
Babalar Günü yaklaşırken Nike, futbola meraklı babalar için farklı bir hediye önerisi sunuyor: Total90 Laser. Nike’ın devrim yaratan Total 90 Laser futbol kramponu, hedefi on ikiden isabet ettirmeyi sağlayacak yeniliklerle donatıldı.

Nike’ın, yeni tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan ve futbolculara daha isabetli şutlar attırmayı hedefleyen ilk futbol kramponu olan Total90 Laser, babalar günü için farklı bir hediye seçeneği oluşturuyor. Sarı rengiyle dikkat çeken Total90 Laser’ı, Wayne Rooney, Fabio Cannavaro ve Fernando Torres gibi, başarılarını hareket, güç ve dayanıklılığa borçlu olan futbolcular giyiyor. İster gol atarken, ister takım arkadaşına pas verirken, nokta vuruşunda veya dribbling yaparken, T90 Laser, yeni teknolojik özellikleriyle oyun boyunca tüm babaların yanında.

T90 Laser kramponunda, benzersiz hassas halkaların üzerine yerleştirilmiş son derece geniş bir ‘doğru vuruş noktası’ bulunuyor. Bu halkalar topun falsosunu ve izleyeceği yolu belirliyor. Kramponun üst yüzeyinde bulunan yuvarlak PowerZone, ‘90’ sayısı ve ‘Swerve’ (Falso) ‘Precision’ (Hassasiyet) ve ‘Power’ (Güç) kelimeleriyle süslendi.

T90 Laser’i geliştirme çalışmaları sırasında, FIFA tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilen Fabio Cannavaro ve Manchester United’ın efsanevi oyuncusu Wayne Rooney gibi ünlü futbolcularla birlikte çalışıldı. Almanya’daki büyük bir üniversitenin yaptığı kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını inceleyen Nike, kaleye çekilen şutların yüzde 69’unda ayağın üst kısmının kullanıldığını gördü.

Nike’ın tasarımcısı Tetsuya Tom Minami, futbolcuların fikrini alarak ve araştırma sonuçlarını inceleyerek, ayağın değişken hareketlerini azaltan ve böylece şutları ve pasları daha isabetli hale getiren bir krampon tasarladı. Minami bu kramponu tasarlarken tüm dikkatini ayakkabının topa temas eden noktası üzerinde yoğunlaştırarak, şut isabetini zirveye çıkarmayı hedefledi.

Total90 Laser kramponun fiyatı çim ve halı sahaya uygun modellerine göre 90 ile 178 YTL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT