G-Star Raw`da Aşk Zamanı

Alışveriş Alışveriş G-Star Raw`da Aşk Zamanı

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: G-Star

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
G-STAR RAW’DA AŞK ZAMANI!
% 100 DENIM, % 100 RAW, % 100 LOVE !
Hediyesini farklılaştırmak isteyenlerin yolu, hem felsefesi hem de sıradaşı siluetleri ile farklılığın, tutkunun markası olan G-Star Raw mağazalarından geçiyor. “Just The Product” yaklaşımı ile sade, işlenmemiş, ham görünümlü tasarımların yer aldığı G-Star Raw koleksiyonundan seçeceğiniz bir model ile sevgilinizin kalbini 12’den vurun !

1996 yılından beri “Raw Denim” konsepti ile tüm dünyada milyonlarca kişinin bir numaralı denim markası olan G-Star Raw koleksiyonundan seçeceğiniz düşük bel veya rahat kesimli birçok farklı modelin yorumlandığı denim pantalonların, ceketlerin, elbiselerin, mont ve gömleklerin yanı sıra, bu sezon başlayan G-Star Raw kadın ve erkek iç çamaşırı koleksiyonundan da seçeceğiniz bir modelle, G-Star Raw‘un sıradışı ruhunu hediyenize taşıyabilirsiniz. Farklı ve yenilikçi hediyeler için mutlaka bu çarpıcı koleksiyona göz atın.

% 100 G-Star Raw tutkusunu , % 50 indirim fırsatı ile yaşayın !
www.g-star.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT