Galleria`da Hediye Çarkı Dönmeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Galleria`da Hediye Çarkı Dönmeye Devam Ediyor

Tarihler: 10 Eylül 2011 Cumartesi ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Galleria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Alışverişin ve eğlencenin buluşma noktası Galleria, alışveriş severlere cumartesi gününe özel bir sürpriz hazırladı. 10 Eylül cumartesi günü alışveriş için Galleria’ya gelenler “Hediye Çarkı”nı çevirerek birbirinden değerli hediyeler kazanacak.

Cumartesi günü Galleria’yı tercih edenler bir yandan keyifli atmosferde alışveriş yaparken de diğer yandan da çok özel hediyeleri kazanma şansına sahip olacak.

“Hediye Çarkı”nı çeviren ziyaretçiler, Sheraton Hotel’de konaklamadan DVD Player’a değin birçok hediyeyi anında kazanacak.

“Hediye Çarkı”nda yarışanların sahip olacağı diğer ödüller arasında, Galleria’da yer alan Armani, Vakko, Goldaş, Oxxo, Atalar, Linens gibi ünlü markalı ürünlerin yanı sıra ücretsiz bowling ve sinema bileti gibi hediyeler de yer alıyor.

Çarkın sürpizleri arasında Menije Estetik Merkezi’nden perma işlemi kazanma fırsatı da bulunuyor.

Hediye çarkının yanı sıra isteyen herkesin katılabileceği mini turnuvalar, dart pinpon, tavla gibi aktiviteler de Galleria’da bütün hızıyla sürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT