Garanti Bankası,Cennet`in Kapılarını Açıyor!

Alışveriş Alışveriş Garanti Bankası,Cennet`in Kapılarını Açıyor!

Tarihler: 22 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Garanti Bankası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2009 ~ Ağu 22, 2009
Garanti Bankası, “Cennet”in Kapılarını Açıyor!
Garanti Bankası, 22 Ağustos tarihine kadar, www.101cennet.com adresine girerek “101 Cennet” oyununu oynayanlar arasından seçilecek 7 şanslı çifti, dünyanın 7 cennet noktasına gönderecek. Yapılacak çekilişle belirlenen 7 kişi; Maldivler, Rio De Janerio, Moskova, Paris, Roma, Venedik ve Barselona’ya, 4 gece 5 gün çift kişilik konaklamalı seyahat şansını yakalayacak. Bankacılık işlemlerini kolayca yapan Garanti İnternet Şubesi kullanıcıları da dahil, “101 Cennet” oyununu oynayan herkes, kazandıkları her puanla, çekilişe katılmak için ayrı bir hak elde edecek.

Kampanya kapsamında, “Augmented Reality” teknolojisiyle özel olarak hazırlanan www.101cennet.com web sitesi, kullanıcıya zengin bir etkileşim ortamı sunuyor. Gerçek görüntülerle, bilgisayar ortamında yaratılan 3 boyutlu sanal görüntülerin dijital ortamda birleştirilmesini içeren “Augmented Reality” teknolojisi, “101 Cennet” oyuncularına keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.garanti.com.tr ve www.101cennet.com adreslerinden ulaşılabiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT