Garanti’den taksilere büyük kolaylık: Bonus Trink Taksi

Alışveriş Alışveriş Garanti’den taksilere büyük kolaylık: Bonus Trink Taksi

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Garanti Bankası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Garanti’den taksilere büyük kolaylık: Bonus Trink Taksi
Tüm dünyada geleceğin ödeme sistemi olarak kabul edilen temassız ödemeyi Avrupa’da ilk kez Bonus Trink ile kullanıma sunan Garanti Bankası, ulaşım çalışmalarına belediye otobüsleri ve otoparklardan sonra şimdi de taksileri ekliyor. Türkiye’de bir ilk olan uygulama Bonus Trink Card sahiplerine, taksi ücreti ödemelerinde para bozdurma, para üstü verme ve bozuk para taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırarak büyük bir kolaylık sağlıyor.

Bonus Trink Card, kol saati, anahtarlık ve sticker’la ödemelerin saniyenin yarısı kadar sürede gerçekleştirilebilmesini ve trafikte zaman tasarrufu sağlarken şoförlerin nakit taşımalarından kaynaklanan gasp olayları için de güvenli bir çözüm sunuyor. İlk olarak İstanbul’daki 100 takside başlayan Bonus Trink Taksi uygulaması, kısa bir süre içinde diğer şehirlerde de uygulamaya girecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Bozuk paraya alternatif olarak kullanıma sunduğumuz Bonus Trink ile yepyeni bir uygulamaya daha imza attık. Bozuk para sadece ürün karşılığı yapılan günlük alışverişlerde değil, hizmet sektöründe de çok yoğun kullanılıyor. Bu hizmetlerin başında ise ulaşım geliyor. Bundan bir süre önce büyükşehir belediyeleriyle anlaşarak başlattığımız toplu taşıma çalışmalarına şimdi ise bireysel kullanıma yönelik olan taksileri ekliyoruz. Proje kapsamında, 2008 sonunda 500 taksiye ulaşmayı hedefliyor, taksilerin ardından dolmuşlarda da hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Bonus Trink Taksi sistemine sahip olmak isteyenler, herhangi bir Garanti Bankası şubesine giderek başvuruda bulunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT