Gardena ile Çimleri Biçme Zamanı

Alışveriş Alışveriş Gardena ile Çimleri Biçme Zamanı

Tarihler: 11 Mayıs 2010 Salı ~ 11 Haziran 2010 Cuma

Firma: Gardena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2010 ~ Haz 11, 2010
Herkesin imrendiği bahçenizle övünmek, çimlere uzanıp gökyüzünü seyre dalmak zamanıdır şimdi.
Bahçe işlerine meraklı ve açık havada zaman geçirmekten hoşlanan biriyseniz, siz de Gardena çim biçme makineleri ile yarattığınız yemyeşil çimlerin tadını sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz.

Bahçeyle ilgilenmekten çok mu keyif alıyorsunuz? O halde, siz de açık havanın önemini bilenlerden, sevdiklerinizle paylaşacağınız anların her geçen gün daha da artmasını hedefleyenlerdensiniz. Aylardır budamakla, gübreyle, toprakla uğraştınız. Artık güzel havalarla birlikte tüm çabalarınızın sonucunu almanın da zamanı geldi. Bahar aylarında uyanmaya başlayan bahçeniz, yaza doğru daha güzelleşerek, doğanın her türlü rengine bürünüp içinizi huzurla doldurmaya başladı. Hele o yemyeşil çimler…

Sağlıklı, seyrine doyulmaz bir bahçenin vazgeçilmez simgesi olarak görülen çimler, doğru uygulama ve bakımla rüya gibi alanlar yaratılmasına yardımcı olmaktadırlar. Üzerinde çocukların koşup oynadığı, gece eşinizle üzerine uzanarak, yıldızlara bakıp romantik anlar yaşayabileceğiniz çimler size sunduğu güzelliklere karşılık olarak sürekli bakım isterler. Çim bakımının en önemli ve zahmet gerektiren kısmı ise biçme işlemidir.

Dünyaca ünlü Alman markası Gardena tarafından piyasaya sunulan çim biçme makinelerinin birçok işlevsel özelliği ile bu zorlu uğraş da keyfe dönüşüyor. Uzun ve ıslak çimleri bile güç sarf etmeden biçmenizi sağlayan Gardena çim biçme makineleri, yer kaplamayan boyutuyla da işinizi fark edilir seviyede kolaylaştırmaktadır. Bu özel makinelerin çim toplayıcı bölümleri ise size son derece rahat bir kullanım ve boşaltım sağlar. Gardena çim biçme makineleri güvenli ve ergonomik yapısından kaynaklanan kolay kullanım özellikleri ile biçme işlemi sırasında sizi yormadığı gibi mükemmel sonuç verir ve çimleriniz son derece sağlıklı bir görünüme sahip olur.

Eğer siz de yemyeşil çimlerin üzerinde yalınayak dolaşıp stres atmak veya göz alıcı yeşilliklere uzanmak istiyorsanız size en yakın Gardena satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr sitesini ziyaret edebilir ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT