Gece Yarısına Kadar Bayram Alışverişi Orion’da

Alışveriş Alışveriş Gece Yarısına Kadar Bayram Alışverişi Orion’da

Tarihler: 01 Kasım 2011 Salı ~ 05 Kasım 2011 Cumartesi

Firma: Orion AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2011 ~ Kas 5, 2011

Orion Alışveriş Merkezi, bayram alışverişlerinin başladığı şu günlerde müşterilerinin rahatça alışveriş yapabilmesi için çalışma saatlerini uzatıyor. 1 Kasım Salı gününden itibaren 23:00 olarak uygulanacak kapanış saati, 4-5 Kasım günlerinde saat 00:00’a alınacak. Bayram öncesindeki hafta boyunca Orion’da mağazalar, müşterilerin zaman sorunu yaşamaması adına fazla mesai yapacak.

Orion, alışveriş yoğunluğunun yaşandığı bayram öncesi günlerde, müşterilerin rahatça alışveriş yapabilmesi ve kısıtlı zaman sorunu yaşamaması için çalışma saatlerini uzatıyor. 1-3 Kasım tarihleri arasında çalışma saatlerini 1 saat ileri alan Orion, saat 23:00’te kapanacak. Bayram öncesi son haftasonu olan 4-5 Kasım’daysa Orion mağazaları gece yarısına kadar hizmet verecek.

Bayram nedeniyle giyim ve yiyecek ihtiyaçlarının arttığı bu dönemde, vatandaşlar rahat rahat tüm mağazaları gezip ürün seçimlerini aceleye getirmeden yapabilecekleri gibi Bayrama özel hazırlanan çeşitli etkinlikler ve sürprizlere ulaşma imkanı bulabilecekler. Orion’un bayram öncesi yaptığı bu uygulama sayesinde, Çorlu’ya uzak olan şehir ve kasabalardan da alışverişe gelinmesi kolaylaşıyor. Kapanış saatine yetişemeyeceğini düşünerek gelemeyen vatandaşlar, bu sayede Orion’daki fırsatlardan faydalanabiliyor.

Bayram öncesi fazla mesai yapan Orion, bayramın ilk günü ise saat 13:00’te açılacak. Çalışanların da bayram geleneklerini yerine getirebilmesi için geç açılacak olan Orion’da, kapanış saati bayramla birlikte normal saatine çekilecek ve saat 22:00’de kapanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT