Giyimde Yepyeni Bir Boyut:.Saltysardine

Alışveriş Alışveriş Giyimde Yepyeni Bir Boyut:.Saltysardine

Tarihler: 09 Ekim 2009 Cuma ~ 09 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Saltysardine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2009 ~ Kas 9, 2009
EKO SERTİFİKASIYLA KANITLI AKILLI, SAĞLIKLI VE ÇOK ŞIK KIYAFETLER!
SALTYSARDINE İLE GİYİMDE YEPYENİ BİR BOYUT

Sağlığa hiçbir zararı olmadığını Eko Sertifikası ile kanıtlayan ürünleri tercih etme bilinci, Türkiye’de Saltysardine ile oluşuyor. “Saltysardine”, akıllı kumaş teknolojisi uygulamaları ile sağlık, güven ve konfor sağlayan; ideal, şık ürünlerden oluşan kadın ve erkek koleksiyonları ile giyim anlayışına yepyeni bir boyut sunuyor.

Tüm dünyada bilinçli tüketicilerin yöneldiği Eko sertifikalı ürün kullanımı Türkiye’de Saltysardine ile yaşanıyor. Türk modasını “Eko Sertifikalı” teknolojik giysiler ile buluşturarak bir ilke imza atan Saltysardine, giyimde yepyeni bir boyut yaşatıyor.
Leke ve kir tutmaz, su geçirmez, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri taşıyan gömlek, pantolon, triko, iç çamaşırları ve aksesuarları üreten Saltysardine’nin anne karnındaki bebekleri radyasyon ve elektromanyetik dalgaların zararlarından koruyan birbirinden şık ve zarif ürünlerden oluşan özel koleksiyonu da alanında devrim yaratıyor.

Sağlıklı giyimde gerçek kanıt; “Eko 100”
Sağlık ve teknolojinin buluşma noktası akıllı tekstil markası Saltysardine’nin ideal kıyafetlerinin teknolojik özellikleri ile üretim sırasındaki prosedürleri, özel testler ile belgeleniyor. Her bir ürün için, bağımsız laboratuarlarca 100’ü aşkın test uygulanarak verilen Ekoteks 100 sertifikasıyla Saltysardine, ürünlerinde insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal maddenin bulunmadığını kanıtlıyor.

Saltysardine markasının Ekoteks 100 Sertifikası ile güvence altına aldığı kriterler arasında; kullanılan boyarmaddelerde kanserojen veya alerjik herhangi bir kimyasal içermediği ve insan sağlığı için zararlı formaldehit, kurşun, bakır, arsenik, civa nikel, krom gibi ağır metaller ve organik çözücülerin bulunmadığı yer alıyor. Ayrıca, kullanıcıların sağlığı açısından önem teşkil eden haslık yani yıkama, sürtme, ter ve tükürük ile boya salmaları veya renk değişimlerinin standartlar içinde yer alması önem kazanıyor. Aynı zamanda, ciltle uyumlu pH-değerlerine 4,0-7,5 sahip olduğu ve antibakteriyel olması özelliği ile de Saltysardine fark yaratıyor.

Satış; sadece web sitesinde, Edward’s mağazaları ve Ardıçlı-Bahçeşehir showroomda
Günümüz teknolojisini satış kanalı ile de takip ederek özgün tasarımı ile farklılaşan www.saltysardine.com web sitesinden üyelik sistemi ile ve kart sahibi olanlara tanınan özel indirimlerle satılan Saltysardine ürünleri, hızlı ve müşterisinin hayat biçimine önem veren tarzı olan satış ekibi yardımıyla sahibine ulaşıyor.
Denizcilik, yelkencilik, binicilik ve tenis gibi sporlara yönelik hobi ürünlerine ise, ayrıca ilk defa bir Türk markasının ürünlerini satan Edward’s mağazalarından da ulaşabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT