Güçlü, Çekici, Dinamik ve Gizemli Erkekleri Buluşturan Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Güçlü, Çekici, Dinamik ve Gizemli Erkekleri Buluşturan Koleksiyon

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Ünlü kadın giyim markası Jimmy Key artık erkekleri de giydirecek…

Kadın giyiminin öncü markalarından Jimmy Key, 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile artık erkeklerinde kendi modasını yaratmasını sağlıyor.

Modayı takip eden ve farkını gözler önüne sermek isteyen erkekler, Jimmy Key’in 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile kadınların bakışlarının odak noktası olacak. Üç ana temadan oluşan koleksiyon, ilhamını doğadan ve dinamik ruhlardan alıyor.

Eskiden günümüze gelen vintage modasının gömleklere taşındığı Reflections temasında, yıpranmış ve sökülmüş jeanler ile yıkamalı basic pantolonlar dikkat çekiyor. Geçmiş, bugün ve geleceği adeta hikayelerle şekillendiren tema, erkeklere cesur bir modanın kapılarını açıyor.

Sportif şıklıktan asla vazgeçmem diyen erkekler için tasarlanan Maverick teması, ekoseli kumaşları, desenli gömlek ve şortları, solmuş yıkamalı jeanleri ile onları adeta doğanın bir parçası haline getiriyor.

Rahat ve bohem kıyafetleri, renkli baskıları ve desenli kumaşları ile Toxic Dreams teması ise, erkeklerde egzotik gözükmek isterler fikrinden yola çıkıyor. Özgür ve bohem ruhlarını kıyafetlerine taşımayı seven erkekler, Toxic Dreams teması ile farkını gözler önüne seriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT