Hafiflik, Teknoloji ve Özgürlük Bir Arada: ´Nike Free´

Alışveriş Alışveriş Hafiflik, Teknoloji ve Özgürlük Bir Arada: ´Nike Free´

Tarihler: 29 Aralık 2010 Çarşamba ~ 29 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2010 ~ Oca 29, 2011

Nike’ın Free serisi ayakkabıları, bacakları güçlendirmek için çıplak ayakla antrenman yapma mantığını, hafif bir koşu ayakkabısının sağlam tutuş performansı ve koruyuculuğuyla birleştiriyor. İlk kez 2005 yılında üretilen Nike Free, plajda veya çimenlik bir zeminde antrenman yapamayan spor tutkunlarının, şehir yaşamında bu avantajlardan yararlanmasını sağlıyor. Nike Free serisi, basketboldan koşuya ve tenise kadar uzanan birbirinden farklı spor antrenmanlarına özel modelleriyle yaşattığı hafiflik ve özgürlük duygusuyla dikkat çekiyor.

Ayakkabılar, Nike’ın çıkardığı iki yeni iPhone uygulamasıyla destekleniyor. Bunlardan Nike+ uygulaması, bir mesafe ve kalori sayacı olmanın ötesinde, etiketleme özelliği sayesinde kullanıcılara, dünyadaki koşucularla çevrimiçi iletişim kurma ve gerçek zamanlı yarışa davet etme fırsatını sunuyor. Nike Training Club uygulaması ise içinde bulunan önceden tanımlanmış 60 antrenman programıyla, sporcuların kendi kendilerinin antrenörü olmasını sağlıyor.

Nike Free TR Fit
Kadın sporculara çok yönlü esneklik ve kusursuz bir sağlamlık sunan TR Fit, her tür antrenman ve spora uygun, dayanıklı bir model olarak öne çıkıyor. Ayakkabının yenilenen dış dizaynı, daha fazla destek, esneklik ve konfor vaat ederken, ayağın daha çok hava almasına da yardımcı oluyor. Özellikle çokyönlü hareketler için tasarlanan hafif ayakkabı, ayağa kazandırdığı doğal devinimle, vücudun alt kısmındaki kasların güçlenmesine katkıda bulunuyor ve antrenmandan maksimum kazanım elde edilmesini sağlıyor.

Nike Free XT Everyday Fit+
Her tür aktivitede maksimum esneklik, konfor ve destek sağlayan çokamaçlı bir model olarak dikkat çekiyor. Ürünün eşsiz ve çokyönlü taban tasarımı, sunduğu yüksek çekiş gücüyle zemin ayırt etmeksizin esneklik vaat ediyor. Ayakkabı, OrthoLiteTM teknolojisiyle hazırlanan iç tabanı sayesinde, adeta kişiye özel tasarım yapılmış gibi ayakla kusursuz bir uyum yakalıyor.

Nike Free XT Quick Fit+
Free serisine yeni eklenen model, her türlü antrenman için ideal bir ayakkabı sunuyor. Uzun süreli çalışmalar için özel Phylon teknolojisiyle güçlendirilmiş orta tabanı, hem iç hem de dış mekan zeminlerinde esneklik ve sağlamlık vaat ediyor. XT Quick Fit+, çokyönlü tasarımı sayesinde, önce spor salonunda ağırlık çalışması, ardından kardiyo antrenmanı ve üstüne açık havada koşu gibi çoklu bir programda bile tek başına yeterli oluyor.

Nike Free Run+
Serinin en yeni modeli, Nike Free 5.0’ın esnekliğini ve Nike Free 3.0’ın güçlü destek yapısını daha da geliştirerek, Nike Free Run modelinde birleştiriyor. Serinin, Nike+ desteğine sahip ilk modeli olan Free Run, koşucuların mesafe, hız, zaman ve yakılan kalori miktarını gerçek zamanlı görebilmelerine imkan veriyor.

Nike Free 3.0
Nike’ın, gerçek bir çıplak ayak tecrübesi sunmaya bugüne kadar en çok yaklaşan modeli olarak dikkat çekiyor. Tek parça ve dikişsiz üst dizaynı sayesinde ayağı kusursuz biçimde kavrayan model, üst düzey bir konfor sağlamanın yanı sıra, hafif yapısı sayesinde varlığını adeta unutturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT