Hanna Home’un Temsilcisi Olduğu Rasch, Özel Annelere Benzersiz Duvar Kağıdı Koleksiyonları Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Hanna Home’un Temsilcisi Olduğu Rasch, Özel Annelere Benzersiz Duvar Kağıdı Koleksiyonları Sunuyor

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Rasch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası birbirinden farklı üç kategoride hazırlanan göz kamaştırıcı koleksiyonları ile farklı stillere sahip Anneler Günü`nde annelerin kalbine dokunuyor.

Striking a perfect design balance between modern and classic, Diamonds & Pearls combines chic design with sophisticated textures and elegant color offeriModern, klasik ve doğa düşkünü anneler için birbirinden farklı seçenekler sunan Rasch duvar kağıdı koleksiyonları, şık tasarımları, şaşırtıcı dokuları, zarif renkleri ile yaşam alanlarına estetik ve uyumu beraberinde getiriyor.

Modern Anneler İçin Mekanlarda Kışkırtıcı Tasarımlar

Şıklığı mekanlara; sade, geometrik ve üç boyutlu formlarla getiren Good Vibrations koleksiyonu, özellikle modern yaşam tarzının sofistike duruşundan vazgeçemeyenler için geniş bir yelpaze sunuyor. Good Vibrations koleksiyonu geniş ölçekli kare ve dikdörtgen desen ve formları; kırmızının canlılığı, yeşilin doğallığı, bejin uyumu, siyah ve grinin asilliği ile yalın ve düz renkli mobilyaların hakim olduğu mekanları harekete geçiriyor ve evinizin her alanında farklı dokunuşlar yaratıyor. Feminen ve modern çizgileri ile kışkırtıcı güzellikteki Barbara Becker 2013 koleksiyonundaki duvar kağıdı tasarımları ise estetik ve görselliğe önem veren “evim benim yaşam tarzımdır” diyen annelerin ruhunu besliyor.

Klasik Anneler İçin Tutkunun Sıradışı Çekiciliği

Tutkunun sıradışı çekiciliğini ve güzelliğini yansıtan Soft Senses koleksiyonu bronz ve altın efektleri ile kaliteyi duvarlarına yansıtmak isteyen elegan annelere hitap ediyor. Koleksiyon kontrast renklerin uyumu, başarılı şekil-zemin ilişkisi, popular floral desen formları ile lüks vintage etkisi yaratırken, mekanlarda olağanüstü bir ihtişam yaratıyor. Sarayların ihtişamını evlere taşıyan Trianon koleksiyonu ise, barok dönemi etkilerini çizgilerle tamamlarken, altın tonları ile şıklık ve zerafeti birarada sunuyor.

Doğa Düşkünü Anneler İçin Ruhsal Enerji

Sadelik ve doğallıktan vazgeçemeyen annelere seslenen ve doğada bulunan açık yeşil, bej ve toprak renklerin hakim olduğu Natural Instinct & In the woods koleksiyonu, sonsuzluk duygusu ile büyüleyici bir atmosferin hissedilebileceği mekanlar yaratıyor. Koleksiyon içerisinde bulunan, derinlik duyusunu tetikleyen balık sürüsü teması ise doğanın ruhunu evlerine taşımak isteyen annelere eşsiz tasarımlar sunuyor.

İnsan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen RAL ve CE sertifikalarına sahip Rasch koleksiyonları temiz ve hijyenik olması, kolayca temizlenebilmesi, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklı olmasından dolayı titiz anneler tarafından tercih ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT