Hattat Traktör A.Ş’den Yine bir ilk; Müşterilerinin İstediği Renkte Traktör

Alışveriş Alışveriş Hattat Traktör A.Ş’den Yine bir ilk; Müşterilerinin İstediği Renkte Traktör

Tarihler: 06 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 06 Ağustos 2009 Perşembe

Firma: Hattat Traktör A.Ş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2009 ~ Ağu 6, 2009
FANATİK TRAKTÖRLER
Hattat Traktör A.Ş’den Yine bir ilk; Müşterilerinin İstediği Renkte Traktör

Hattat Tarım olarak tüm dünyanın milyonlarca kişinin ilgisi olan futbolu yerli üretim traktörlerimizle yeşil sahalardan alıp verimli topraklarımıza taşıdık. Farklı renklerin rekabeti aynı zamanda kardeşliği de simgeliyor. Ezeli rakiplerin her maçı farklı sonuçlansa da taraftarlarının sevgisi hiç tükenmez.

Sektöründe devamlı ilklere öncülük eden HATTAT Traktör 2008 yılında Agco ile birlikte Avrupa pazarı için 250 Milyon Euro’luk Massey Ferguson ve Valtra traktörleri üretim anlaşmasını imzaladı. Her geçen yıl gücüne güç katan Hattat Tarım A.Ş, 2009 yılında Hattat Traktörleri’nin A ve H serisini Polonya ve Avrupa pazarında satmak üzere 100 Milyon Euro’luk anlaşmaya imza attı.

30 Haziran 2009 Salı günü Hattat Tarım Çerkezköy Tesisleri’ne TSYD ve Hattat Holding İşbirliği ile yapılan basın gezisine spor dünyasının ünlü isimleri İlyas Tüfekçi, Erhan Önal, Nurettin Yıldız’da katıldı. Yapılan basın toplantısı sonrası Hattat Tarım tesislerini gezen basın mensupları, “Renklerin Kardeşliğini” sembolize eden ve farklı takım renklerinden oluşan Hattat Traktör Show’da, traktörlerle penaltı çektiler.

Yapılan Basın Toplantısında söz alan Hattat Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim HATTAT “Sporun birleştirici ruhunu, renklerin kardeşliğini kendi ürettiğimiz traktörlerle vurgulamak istedik. Tüm renklerin kardeşçe birlikte buluştuğu bu ülkeden çıkan bir güç olan Hattat Tarım, ürettiği ürünler ile sporun birleştirici yönünü siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak isterimi” dedi. Türk firması olarak her renk traktör üreten tek firmayız. Müşterilerimize artık standart rengin yanında istediği renk traktörü seçme imkânı veriyoruz. Özet olarak, bizim müşterimiz özel müşteridir. İstediği rengi seçebildiği gibi, seçtiği rengin yanında başka renkleri de koyması imkanını veriyoruz. Türk firması olarak 2 yıl içersinde Avrupa ihracat anlaşmaları imzaladık.
Hattat Tarım bu sinerji sayesinde Hattat A serisine şimdiden Avrupa Birliği’nden müşteri buldu. Polonya’da geçtiğimiz ay içinde yapmış olduğu distribütörlük anlaşması ile daha ürünün seri üretimine geçmeden 5 yıllık satış ve dağıtım anlaşması imzaladı. Toplam tutarı 110 Milyon Euro’dur. Bunun yanında yine Agco grubu ile 250 Milyon Eru’luk Avrupa’ya ihraç edilmek üzer Massey Ferguson ve Valtra traktörlerinin üretim anlaşmasını imzaladık. 2 yıl içerisinde toplamda 360 Milyon Euro’luk yapılan bu anlaşmalar Türk Traktör olan Hattat Traktörünün tüm dünyada satılması için bize büyük bir güç verdiği gibi önümüze güvenle bakma konusunda motive etmiştir.

Toplantıda söz alan TSYD Genel Sekreteri Ahmet Çakır “TSYD olarak Tribünlerdeki dostluğa her platformda destek vermekten mutlu olduklarını, bu tip organizasyonlardan büyük memnuniyet duyduklarını” söyledi.br>Yapılan fabrika gezisi sonrası Renklerin Kardeşliği teması ile üretilen yüzde yüz yerli üretim Hattat traktörleri ile test sürüşü yapan Eski milli Futbolcular, traktörlerin karmaşık ve devasa görüntülerine karşın, kullanılan ileri teknoloji sayesinde kullanmasının son derece basit makineler olduğunu söylediler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT