Hayalinizdeki Yılbaşı Sofrasını Kurun, Hayaliniz Gerçek Olsun

Alışveriş Alışveriş Hayalinizdeki Yılbaşı Sofrasını Kurun, Hayaliniz Gerçek Olsun

Tarihler: 21 Aralık 2009 Pazartesi ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: F&D

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2009 ~ Ara 31, 2009

Paşabahçe’nin kurşunsuz kristal cam markası f&d, “Hayalimdeki Yılbaşı Sofrası” yarışması ile sofralarınıza ışıltılı bir dokunuş getiriyor. www.hayalimdekiyilbasisofrasi.com web sitesini ziyaret eden, en çok oyu alıp “f&d ile kurulmuş en şık yılbaşı sofrası” seçilen tasarımın sahibi, sofrasındaki tüm f&d ürünlerini kazanıyor ve hayalindeki yılbaşı sofrasını 31 Aralık akşamı kendi evinde kurma şansını elde ediyor. Sofralara oy veren her 100. şanslı kişi ise, çok özel bir f&d ürünü kazanıyor.

En şık sofralar için yaratıcı tasarımcılar tarafından, fonksiyonellikle estetiği birleştiren f&d ürünleri arasında, özel formu ve inceliği ile şarabın demlendiği yılların tadını ve kokusunu ön plana çıkaran kadehler, tabaklar, kâseler, mumluklar ve daha birçok ürün var. “Hayalimdeki Yılbaşı Sofrası” internet sitesinde yer alan ürünler ise f&d ürün gamının sadece bir bölümü…

Siz de f&d tasarımlarının sunduğu zengin zarafet ile kendi masanızı süslemek istiyorsanız www.hayalimdekiyilbasisofrasi.com adresine girerek üye olun ve bu muhteşem deneyime başlayın. Onlarca şık seçenek arasından kendi beğeninize göre bir yılbaşı sofrasını kurun ve bu özel sofranın gerçek olması şansını yakalayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT