Her Ay 1 Milyon Sepet `KİM`de Doluyor!

Alışveriş Alışveriş Her Ay 1 Milyon Sepet `KİM`de Doluyor!

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 11 Eylül 2007 Salı

Firma: Kim

Telefon: 0212 489 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 11, 2007

Her ay 1 milyon sepet “KİM”de doluyor!

“Kaliteli ve İndirimli” alışverişin adresi KİM Marketler’de her ay 1 milyon sepet doluyor.
Perakendecilik sektöründe on yılı geride bırakan KİM Marketler, geçen yıl 26 olan şube sayısını, Üsküdar-Ünalan’da açtığı yeni şubeyle bu yıl 33’e çıkardı.

Ersan Alışveriş Hizmetleri ve Gıda San. Tic. AŞ. bünyesinde bin 350 personeliyle hizmet veren KİM Marketler, toplumsal duyarlılıklardan uzak bir bilinçte olmamaya özen gösteriyor.
Kuraklık sorununun ciddi boyutlara ulaştığı son dönemde, “KİM” olarak, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek adına Haziran ayında İSKİ’nin desteği ile başlattığı “Suyumuza KİM Sahip Çıkacak” adlı kampanya devam ediyor.

31 Aralık 2007’ye kadar sürecek kampanya ile İSKİ abonelerini su tasarrufuna yönlendiren KİM Marketler, aynı zamanda ‘kimcard’lı müşterilerine çeşitli hediyeler kazandırıyor.
Hızlı büyüme, yaptığı atılımlar ve düzenlediği kampanyalarla şubelerinden alışverişi cazip kılan KİM Marketler’in 33 şubesinde her ay 1 milyon müşteri, 1 milyon sepeti dolduruyor.

Bu yıl bitmeden İzmir KİM Alışveriş Merkezi’ni faaliyete geçirmeyi planlayan KİM Grup, 2007 yılında şube sayısını 37’ye çıkarmayı amaçlıyor. Böylece daha fazla sepet KİM’den dolacak.
KİM GRUP
Tel: 0212 489 21 21
www.kimgrup.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT