Her eve bir Ferrari!

Alışveriş Alışveriş Her eve bir Ferrari!

Tarihler: 17 Ağustos 2005 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2005 Çarşamba

Firma: Taç Collection Mağazaları

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2005 ~ Ağu 31, 2005
Her eve bir Ferrari!
Dünyanın en ünlü spor otomobil markası Ferrari, TAÇ nevresimleri ile yatak odalarınızı süsleyecek. TAÇ Ferrari koleksiyonunda, bu yıl Formula 1’de yarışacak Ferrari otomobili baskılı Ferrari Race nevresimi de yer alıyor.

Herkesin rüyalarını süsleyen, dünyanın en ünlü spor otomobili Ferrari’nize sarılıp tatlı bir uykuya dalmaya hazır mısınız?

TAÇ, hem Ferrari hem Formüla 1 heyecanını evlere taşıyor.
Lisanslı ürünleri arasında Ferrari markasını da ekleyen TAÇ, Ferrari logo ve otomobil modelleri ile süslü nevresim takımlarını tüketicilerin beğenisine sundu. TAÇ, Ferrari koleksiyonuyla iki ayrı Ferrari’ye kavuşma olanağını sunuyor. Formula 1’de yarışacak olan Ferrari otomobili Ferrari Race ve Ferrari’nin ünlü modeli Ferrari 360 Modena TAÇ nevresimlerinde Ferrari tutkunlarını bekliyor. TAÇ’ın kaliteli baskısı ve canlı renkleriyle, Ferrari tutkusunu, odanızda birebir yaşayabilirsiniz.

TAÇ’ın Ferrari modelleri ile süslü tek kişilik nevresim takımları 68 YTL’den satılıyor.
Tüm seçkin evtekstili ve LINENS mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT