Her eve, her zevke özel ürünler İstikbal Mobilya’da...

Alışveriş Alışveriş Her eve, her zevke özel ürünler İstikbal Mobilya’da...

Tarihler: 20 Aralık 2005 Salı ~ 20 Aralık 2005 Salı

Firma: İstikbal Mobilya

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2005 ~ Ara 20, 2005
Her eve, her zevke özel ürünler İstikbal Mobilya’da...

Ev modasında farklı bir yere sahip olan İstikbal mobilya, farklı tasarımları ve mekanlara özel uygun çözümleri ile yaşam tarzınızı evinize yansıtıyor... Üstün teknoloji ile üretilen koltuk takımları ve kanepelerde rahatlığın tadını çıkarabilir, tasarım farkıyla konforu yaşayabilirsiniz.

Concept Line: Mobilya ve halının müthiş uyumu
Mekanları oluştururken mobilya, halı ve aksesuar uyumunun önemini vurgulayan İstikbal, mobilya kumaşları, tasarım çizgileri ve halı desenlerini aynı çatı altında Concept Line adıyla sunuyor. Böylece mobilya seçiminde uygun halı ve aksesuar bulamama endişesini ortadan kaldırıyor.

İstikbal aksesuarlarında zarif çizgiler
Concept Line’da tamamlayıcı bir öğe olan aksesuarlar da İstikbal mobilya ve halıları ile büyük bir uyum yakalıyor. İstikbal, mekanlarınızı oluştururuken tepeden tırnağa evinizi bir bütünlük içinde hazırlıyor ve sizi mobilyanızla uyumlu aksesuar seçimi sıkıntısından kurtarıyor. İstikbal mobilyaları ile uyumlu mumluklar, şamdanlar, lambalar ve objeler salonunuzu tamamlıyor. İstikbal yeni trendleri ürünlerine uygularken, fonksiyonel özellikte olmalarına, müşterilerinin beklentilerini karşılamaya özen gösteriyor.

Klasik Gruplar: Kumaş, desen, ahşap ve deri ile gelen klasik şıklığı, İstikbal klasik oturma gruplarında görmek mümkün. MonaLisa ismine yakışır özende, ahşabında kullanılan varak yaldızlar, simli kumaşlar ve işlemeler ürünü bir bakışta diğerlerinden ayırıyor. Uygun desen ve çizgilerde halı ve aksesuarlar ile tamamlanabilen Monalisa koltuk takımının fiyatı 4.531,80 YTL. Aynı zamanda Mono Lisa için 871 YTL değerinde Oriantal sersi ( 200*285 ) halıda promosyon olarak verilmektedir. İstikbal’in klasik çizgisini yansıtan Midas yemek odası takımı ise, özellikle geniş yemek masası ve kullanışlı dolapları ile salonların vazgeçilmez bir parçası. Midas yemek odası takımı 4.046,90 YTL fiyatı ile İstikbal mağazalarında sunuluyor. Bu ürünümüz için de Finesse serisi halılarımızdan (160*235 ve160*230 ebatlarında ) promosyon olarak verilmektedir.
Salonların vazgeçilmez bir parçası olan birbirinden özgün Deco halıların fiyatları ise 63.70 ile 1.222 YTL arasında değişen taksit seçenekleriyle sunuluyor..Bir diğer klasik oturma grubu Perge’de klasik işlemeler deri ile buluşuyor. Geniş oturma alanıyla, kalabalık ailelere uygun çözümler sunan Perge koltuk takımı yine grubu tamamlayan halı ve aksesuarları ile göz dolduruyor.

Modern Gruplar: İstikbal ürettiği modern gruplarda, ’pozitif yaşam’ anlayışıyla rahatlık, şıklık ve keyfi birarada sunmayı hedefliyor. Casserta grubunda kullanılan ergonomik tasarımlar ile rahatlık ve sadelik ön planda. Geometrik desenli kumaşları ile halı desenleri örtüşüyor.. Sehpa ile birlikte kullanılan puflar dar salonları olan evler için düşünülmüş.Oturma gruplarını bütünleyen yemek odası takımlarında ise sadelik ve sağlamlık en önemli fark olarak ortaya çıkıyor. Casserta Koltuk takımının peşin fiyatı 2.958,80 YTL, ayrıca maksimum karta 18 taksit imkanı sunuluyor.
İstikbal’in şık ve özgün ev aksesuarları koleksiyonunda, modern çizgilere sahip oturma grubu ve yemek takımları ile uyumlu aksesuarlar ise göz dolduruyor. Daha fazlasını görmek ve bilgi almak için size en yakın İstikbal mağazasına uğrayın...
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT