İglo’dan Dünyada Bir İlk!

Alışveriş Alışveriş İglo’dan Dünyada Bir İlk!

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: İglo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

Taptaze, pratik ve sağlıklı deniz ürünlerini en leziz ve en zengin sofralara sunan İGLO, dondurulmuş gıdada bir ilke imza atıyor. Dünyada ilk defa özel poşette dondurulmuş soslu levrek ve çipurayı balık severlerin damak tadına sunuyor.

İGLO, Akdeniz ve Ege’nin en seçkin balıklarını tertemiz denizlerden çıkardıktan sadece 3 saat sonra dondurup paketleyerek sofranıza getiriyor.

Kılçıksız, El Değmeden, Kokusuz, Bulaşıksız!
Kılçıksız olan balıkların ayıklanmasına İGLO, maksimum özen gösteriyor ve dünyanın en gelişmiş teknolojilerini kullanıyor.

El değmeden özel poşetinde kaynar suda ya da fırında pişirilerek hazırlanan balıklar, hem koku yapmıyor hem de bulaşık derdinden kurtarıyor.

Yüzde 100 doğal, katkısız ve kokusuz Akdeniz Levreği ve Ege Çipurası sızma zeytinyağı ve limonlu marine sosuyla hazırlanıyor. Poşette yer alan marine fileto balıklar, sadece 14 dakikada pişerek sofranızdaki yerini alıyor.

“Akdeniz Levreği” ve “Ege Çipurası” dünya teknolojileri kullanılarak ve İGLO dünya balık uzmanları gözetiminde, Türk balık uzmanları tarafından üretiliyor. Aynı zamanda bu balıklar, Ege ve Akdeniz kıyılarından uzak tertemiz denizlerde, İGLO için özel olarak yetiştiriliyor. Ürünler, Türk Gıda Kodeksi, Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği’ne ve AB gıda norm ve kurallarına uygundur.

Akdeniz Levreği, 13.90 TL
Ege Çipurası, 13.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT