İkinci Üründe Yüzde 20 İndirim Sunan Deco Halı’dan Bahar Şenliği

Alışveriş Alışveriş İkinci Üründe Yüzde 20 İndirim Sunan Deco Halı’dan Bahar Şenliği

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Deco Halı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Zengin renk ve desen seçenekleri ile dekorasyon modasına yön veren Deco Halı, ikinci üründe yüzde 20’ye varan indirim ile baharı evlere taşıyor.

Aksesuar, halı ve aydınlatmada sektörünün önde gelen markası Deco, halıda bahar avantajı sunuyor. Evlerin her köşesine şıklık ve canlılık katan Deco Halı, bahara özel gerçekleştirdiği kampanya kapsamında; ikinci üründe yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

‘İkinci üründe indirim” kampanyasını klasikten moderne tüm ürün grupları için uygulayan Deco Halı, ilkbahar renkleri ve desenlerini, bahara özel fiyat ve indirim avantajlarıyla sunuyor. Zevkli tasarımları ve şık modelleri ile dekorasyon modasını evlerde doyasıya yaşamak isteyenlere özel planlanan bu kampanya 30 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek.

Deco, sunduğu bu kampayanın yanı sıra; Bonus kullanıcılarına özel, Eylül 2011 tarihine ertelemeli ve peşin fiyatına 12 taksitle ödeme kolaylığı da sunuyor. Üstelik yine aynı karta sahip kullanıcılar vade farkını da ödeyerek 24 aya varan taksitlendirmeden de faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey; Türkiye’nin her köşesine yayılan bine yakın İstikbal mağazalarına uğramak olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT