İskoç Klasiği ´The Famous Grouse`a Tasarımcı Eli Değiyor!

Alışveriş Alışveriş İskoç Klasiği ´The Famous Grouse`a Tasarımcı Eli Değiyor!

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: The Famous Grouse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Alışılmışın dışında, klasikliği farklılaştıran, Timourous Beasties’in tasarımı özel metal kutusuyla “The Famous Grouse” göz kamaştırıyor! Viski keyfini İskoçya’nın bir numaralı viskisi “The Famous Grouse” ile çıkarın…

Markanın yaratıcısı Matthew Gloag’ın benzersiz tarifiyle 1896 yılından bu yana bir klasik halini alan The Famous Grouse, harmanlanmış standart scotch viski tadıyla viski severlere her yudumda özel anlar yaşatıyor.

1980 yılından bu yana İskoçya’nın en çok tercih edilen viskisi olan The Famous Grouse, ünlü İskoç tasarımcılar Alistair McAuley ve Paul Simmons’tan oluşan Timorous Beasties’in yaratıcı dokunuşlarıyla, sınırlı sayıda üretilen alışılmışın dışında metal kutusuyla viski severleri şaşırtıyor. 30 yıldır üst üste İskoçya’nın en çok satan viskisi ve bir İskoç klasiği olan The Famous Grouse’un özel kutu tasarımını Timorous Beasties gibi bir İskoç fenomeninin üstlenmesi markanın alışılmış dizaynına renk katarak genç, farklı ve dinamik bir kimlikle sunuyor.

İster elma suyu, soda ya da zencefilli gazoz ile serinletici bir içecek, ister sek olarak sunduğu lezzeti ile The Famous Grouse viski deneyiminde beklentilerinizin fazlasını sunuyor. Özel tasarım metal kutusu ile her an size eşlik etmeye hazır The Famous Grouse, sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyonu ile seçkin satış noktalarında sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT