İstanbul Sapphire'den Öğretmenlerimize Özel

Alışveriş Alışveriş İstanbul Sapphire'den Öğretmenlerimize Özel

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: İstanbul Sapphire

Adres: Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

236 metre yükseklikle İstanbul ve Avrupa’nın en yüksek binası İstanbul Sapphire, öğretmenlere özel indirim kampanyasıyla seyir terasının keyfini ikiye katlıyor.

İstanbul Sapphire Seyir Terası en değerli varlığımız öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. 24 Kasım tarihinde tüm öğretmenlerimiz, İstanbul’un eşsiz manzarasını seyir terasından yüzde 50 indirim imkanı ile yaşama fırsatı bulacak.

24 Kasım’da Sapphire Seyir Terası’na konuk olan öğretmenler, muhteşem manzaranın yanı sıra; yedi tepeli şehrin ışıklarını, yüzlerce yıllık geçmişe tanıklık etmiş tarihi ve kültürel eserleri de Avrupa’nın en yüksek noktasından izleme fırsatı bulacak. Öğretmenlerimiz bu eşsiz manzaranın keyfini sürerken, Sapphire Seyir Terası’ndaki hediyelik eşya mağazasından alışveriş yapabilecek ve kahvesini yudumlayabilecek.

Ayrıca öğretmenlerimiz, yine yüzde 50 indirimle Sapphire'in benzersiz 4D İstanbul simülasyonu Sky Ride İstanbul'un heyecan verici deneyiminde İstanbul’u dört boyutlu olarak izleme şansını yakalayacak. Tüm bu avantajlardan yararlanmak için, öğretmenlerimizin gişeden bilet alırken, mesleki kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT