İstanbul Shopping Fest’te Kartını Kullanan Kazanacak!

Alışveriş Alışveriş İstanbul Shopping Fest’te Kartını Kullanan Kazanacak!

Tarihler: 09 Haziran 2012 Cumartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: İFS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2012 ~ Haz 29, 2012

İSF’den hediye yağmuru; ev, otomobil, tablet bilgisayar...

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) kapsamında, 21 gün süresince kredi kartı ya da banka kartıyla yapılan 25 TL’lik her alışveriş çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanya, tüketicilere; Garanti Koza’nın Koza Evleri projesinden 3+1 olmak üzere 1 adet ev, 3 adet Mercedes marka yeni B serisi otomobil ve Apple firmasının Türkiye distribütörü Bilkom’dan 21 i pad 2 kazandıracak. Festival süresince devam edecek kampanyanın talihlileri ISF’nin sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

Alışveriş, kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest’in bu sene de önemli sürprizlerinden biri çekiliş kampanyası. Festival süresince kredi kartı ya da banka kartıyla her 25 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak olan tüketiciler, ev otomobil ve ipad’e kadar pek çok şeye sahip olma fırsatından yararlanabilecekler. 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında sürecek olan kampanya, noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek şanslı kişilere 1 adet Garanti Koza’nın Koza Evleri projesinden 3+1 ev, 3 adet Mercedes marka yeni B serisi otomobil ve 21 i pad 2’den birini kazandıracak. Kampanya hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler ISF’nin web sitesinden yararlanabilecekler.

İstanbul’un festival coşkusunu rengarenk yaşayabilmesi için özel tasarımlarla ve ışıklandırmalarla süslenecek olan cadde ve sokaklar, ünlü sanatçıların konserleri, sokak partileri, sürpriz eğlenceler, moda gösterileri ile İSF boyunca İstanbullulara ve diğer konuklarına ev sahipliği yapacak. Birbirinden güzel hediyeler, kampanyalar ve çekilişlerle de sürpriz heyecanlar yaşatacak olan festival, sezon ürünlerindeki indirimler, AVM’lerde düzenlenecek alışveriş partileriyle İstanbulu bir kez daha yıldızlaştıracak.

İSF hakkında
İlk yılında İSF, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) verilerine göre toplam alışveriş oranında yüzde 26, yabancı kart harcamasında ise yüzde 66 artış gösterdi. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan festivalin ikincisi de; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde, İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi), İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) ve İTO (İstanbul Ticaret Odası)’nın desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda, THY (Türk Hava Yolları) iş birliğiyle ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV Havalimanları ve ISG’nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla gerçekleşecek.

www.istshopfest.com
www.facebook.com/istshopfest
www.twitter.com/istshopfest
www.foursquare.com/istshopfest

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT