İstanbul`un Beach Clubları

Alışveriş Alışveriş İstanbul`un Beach Clubları

Tarihler: 01 Temmuz 2005 Cuma ~ 01 Eylül 2005 Perşembe

Firma: Solar Beach, Burc Beach, Wattabe, Golden Beach Club, Dali aBeach Club, Kamos Beach Club, Dodo İstanbul Sea Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2005 ~ Eyl 1, 2005
İSTANBUL`UN BEACH CLUB`LARI
Güney sahillerimizdeki "Beach Club" modası İstanbul`u da sardı. Arka arkaya açılan "beach club"lar ise tüm gün süresince tam bir tatil kompleksi olarak hizmet veriyor. İstanbul`un denize girilebilir sahillerindeki "beach club"larda çeşitli spor aktiviteleri, yarışmalar, kumsal partileri, konserler, festivaller düzenleniyor. Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü tesisle; restoran, bar, cafeleri ve çeşitli etkinlikleri ile İstanbullu`lara güney sahillerinde gibi eğlenceli bir tatil günü sunuyor.

SOLAR BEACH
2002 yaz sezonunda faaliyet geçen Solar Beach, 30.000 m2`yi aşan alanıyla Türkiye`nin en büyük özel plaj ve açık hava performans merkezi olma özelliğini taşımakta. Solar Beach, Kilyos`ta gündüzü ve gecesiyle 24 saati dolu dolu yaşayan bir ‘vaha`... Genis altyapı olanakları, otopark alanları, özel plaji, catering alternatifleri, konser ve performans sahneleri, sinirsiz spor alternatifleri, tüm yaz sezonuna yayılan gündüz ve gece aktiviteleri ile Solar Beach, İstanbul için yaz aylarının ‘vazgeçilmez`i... Konukların hizmetine sunulmuş olan 1 kilometrelik özel plajın haricinde yararlanabilecekleriniz: Axess Lounge (400 kişiye kadar yemek servisi imkanı), Beach Bar, Solar Bar (40 metrelik ana bar), BBQ Corner, Performanslarda kullanılan 6 modüler bar, Performanslarda kullanılan 4 ek yiyecek servis noktası, Çocuklu ailelere yönelik Kids Club, 3.000 kişilik şezlong ve minder, 9 adet güneşlenme terası, 1.500 araçlık özel otopark, 3 ayrı bölümde 60 adet WC, 40 adet duş ve soyunma kabinleri.
Haftaiçi giriş: 15 Milyon, Haftasonu giriş: Öğrenci: 20 Milyon, Normal: 25 Milyon.
Adres: Turban Yolu Caddesi 4 – Kilyos
Telefon: 0212 201 10 12

BURC BEACH
Boğaziçi Üniversitesi`nin tesisi olan Burc Beach, İstanbul`un kuzey sahilinde Karadeniz`in incisi Gümüşdere`de yer alıyor. Sabah saatlerinden itibaren gününüzün dolu dolu geçmesini için her türlü akitivitenin bulunduğu Burc Beach`in 2 km`lik kumsalı bulunuyor. Su sporları ve plaj sporları, ahşap güneşlenme "deck"leri, şemsiye ve şezlongları, 150 kişilik cafesi, 600 araçlık kapasiteli otoparkı, beach barı, lezzetli plaj ve yaz yemekleri, günbatımında düzenlenen "beach party"leri ile özellikle haftasonları eğlence, spor ve müziğin adreslerinden biri haline geliyor. Burc Beach`in fiyatları ise; Üyelere hafta içi: 7.5 YTL, hafta sonu 10 Y TL. Misafirlere hafta içi: 15, hafta sonu 25 Y TL. Bümed (Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği), her hafta sonu Burc Beach`e Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüsten servis kaldırıyor. 09:00`da Güney Kampüs meydanından kalkan servsler, dönüşte 18:00`de Burc Beach otoparından kalkıyor. Üye için servis ücreti 22 YTL. Misafir için ise 32 YTL.
Adres: Demirciköy, Kilyos
Telefon: Rezervasyon için: 0212 287 02 32 / 134-135 (rezervasyonlar cuma akşamı 21:00`a kadar yapılmalıdır).

WATTABE
Türkiye’nin ilk Doğa Sporları merkezi olan Wattabe Büyükçekmece gölüne 1 km.sahili olan 610 dönüm doğada hayata eklenmiştir. Dünyada gerek kişisel, gerekse kurumsal olarak yaşam kalitesini artırmanın önde gelen elemanları arasında yer alan Doğa sporları kavramının Türkiye’deki ilk kurumsal merkezidir. Wattabe`de Su Sporları (Yelken, katamaran, laser, rüzgar sörfü, sea kayak, kano), Motor Sporları (4X4 off road, motocross, ATV ) gibi sporlarından birini tercih edebilirsiniz. Motor ve su sporları dışında Mountainbike, ritm, çeşitli kurslar ve şirketler için eğitimler düzenliyorlar. Çeşitl,i aktivitelerde acıkan ve yorulanlar için Wattabe`nin restaurant ve barı da mevcut.
Wattabe`de 1 saatlik aktivitelerden bazılarının fiyarı ise şöyle; seakayak ve kano 10 YTL, yelken 80 YTL, laser piko 50 YTL, katamaran 60 YTL, wind sörf 30 Euro, Mountainbike 10 YTL, buugy 150 YTL, ATV 70 YTL...
Adres: Alkent 2000 Lakeside 34900 Büyükçekmece
Telefon: 0212 857 82 92 - 857 82 93

GOLDEN BEACH CLUB
Golden Beach Club, tatilin keyfini İstanbulda sürmenizi eğlenceyi ve dinlenceyi evinizin yakınlarında yaşamanıız için açıldı. Hem günübirlik, hem dilediğiniz kadar kalacağınız Golden Beach Club, kaliteli bir tatilin İstanbul`daki adresi... Golden Beach Club, İstanbul`un karadeniz kıyısında yaşamın özgürlüğünü, renklerin cümbüşünü ve bir tatil düşünü size cömertçe sunan saklı bir cennet. Konaklama ve aktivite imkanları: 26 adet bungalow, 6 adet suit oda, Camping Restaurant, Kır Kahvesi, Snack bar, Beach bar, Beach volley, Bisiklet ve yürüyüş parkuru, Tırmanma duvarı, Mini golf sahası. Giriş ücret, hafta içi 20 YTL, hafta sonu 25 Y TL. Sabah 08:00`de hizmet vermeye başlayan plajın akşam kapanış saati yok.
Adres: Marmaracık Koyu, Rumelifeneri
Telefon: 0212 325 55 83-84

DALİA BEACH CLUB
Zekeriyaköy`ü ve Kilyos`u ardında bırakıp Demirciköy yoluna saptıktan az sonra , solda bir işaret göreceksiniz: Dalia. 2002 yılı yaz sezonunda faaliyete geçen Dalia Beach Club, İstanbul` lulara Akdeniz ortamını Karadenizde yaşatmayı hedefliyor. Dalia, yeşil alanları, cafesi, barı, özellikle balık menüsüyle doyamayacağınız restaurantı, plaj valeybolu, dergi-kitap köşesi, özel güvenliği, bin araçlık otoparkı ve bir klüpte istenebilecek bütün olanaklarıyla sizi bekliyor. Günlük yaşamın stresini doğada gidermek isteyenler için, çok özel bir alternatif olan Trekking, kumda özgürlüğü yaşamak için Plaj Voleybolu, denizde ise Sörf yapabilir sevdiklerinizle Dalia Beach Club`da hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dalia`nın Dalia Cafei Dalia Restaurant ı da acıkanlara zengin bir mönü ile hizmet veriyor. Giriş ücreti 15-20 YTL.Şezlong ve otopark için ayrıva bir ücret ödenmiyor. Sabah 08:00`de açılıyor.
Adres: Demirci Köyü-Sarıyer
Telefon: 0212 204 01 69 - 204 03 68

KAMOS BEACH CLUB
Haftanın yedi günü açık olan tesiste havuz da var. Sabah 08.00’de açılan mekan, gece 02.00’de kapanıyor. Giriş hafta içi 10, hafta sonu 15 YTL.. Fiyata şezlonglar dahil. Konser de düzenlenen Kamos’ta, bir restoran da bulunuyor.
Adres: Kınalıada Ayazma Koyu
Telefon: 216 381 69 13

DODO İSTANBUL SEA CLUB
Tuzla`da hizmet veren Dodo İstanbul Sea Club, hem restoranlarının hem de aktivitelerinin zenginliğiyle İstanbullu deniz tutkunlarını kendisine çekiyor. Haftanın yedi günü hizmet veren Dodo, hafta içi 11:00-24:00, hafta sonu ise 11:00-02:00 saatleri arasında açık. Hafta içi saat 20:00`den sonra girişler ücretsiz. Hafta içi giriş fiyatı 10 Y TL. (bir içki dahil) Hafta sonu ise 20 Y TL.(öğle yemeği dahil). Hafta sonu saat 20:00`den sonar da 20 Milyon TL. ödeyerek cluba girebilirsiniz. Dodo`nun iki restoranı bulunuyor. Akdeniz yemekleri sunan Yunan restoranı El Greko ve Brezilya restoranı Rodizio. Bar olarak Escoba Beach Bar ve cafe olarak Nescafe Cafe Corner hizmet veriyor. Sörf yapmaya imkan sağlayan Dodo`nun 25 kişilik eğitim veren bir sörf alanı bulunuyor. Dodo İstanbul Sea Club`da haftanın her günü sörf yapabilir ve Club`dan yararlanabilirsiniz. İsterseniz Nescafé Cafe Corner`da ağaçların altında minder veya hamaklarda dinlenebilir ya da aktivitelere katılabilirsiniz. Dodo İstanbul Sea Club`da gün boyu müzik, gün boyu eğlence, gün boyu aktivite var. Ve tabi ki cumartesi ve pazar en özel günleri. Dodo İstanbul Sea Club her haftasonu gecesi Escobar Beach Bar`da içeriği her hafta değişen beach partileriyle de bizleri İstanbul atmosferinden çıkarmayı hedefliyor.Beach Club ve Sörf İstasyonu 200 kişilik partilere ev sahipliği de yapıyor.
Adres: Ankara Mercan Çınarlı Sok. No:1 Tuzla
Telefon: 0216 446 87 37-38

Uyarı: Oluşabilecek program değişiklikleri için, lütfen ilgili mekanları önceden telefon ile arayınız.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT