İstikbal`den Fırsat Fırtınası

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Fırsat Fırtınası

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 09 Kasım 2008 Pazar

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 9, 2008
İSTİKBAL’DEN FIRSAT FIRTINASI
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, sonbahar sezonuna damgasını vuran yeni kampanyaları ile indirim avantajında sınır tanımıyor. Farklı ürün gruplarında sunduğu yüzde 40’a varan indirimleri ve taksit avantajları ile İstikbal, 2 ay boyunca tüketiciye kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için yüzde 40’a varan indirimlerin sunulduğu 2 ay ödeme ertelemeli kampanyasını başlattı. İstikbal’in farklı birçok ürün grubunda başlattığı cazip avantajlar ve hediye ürünleri kapsayan indirim kampanyası 1 Eylül-31 Ekim 2008 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olacak.

Yeni kampanyada, modern koltuk takımları, emniyetli ve sağlam bazalar, birbirinden şık yemek ve yatak odası takımları, kullanışlı pıratik kanepeler, gençleri özgür hissettiren genç odası takımları, halılar ve aydınlatmalar gibi birbirinden şık birçok ürün, yüzde 40’a varan indirimler ile sunuluyor. İstikbal’in metre karesi düşük, dar mekanlar için özel olarak üretilen kısa bir süre tanıtım fiyatlı satışa sunulan Cosmo Deluxe Koltuk Takımı 2.355 YTL’ye, Sembol Maxi Takım 1.379 YTL’ye ve Active Baza (90*190) ise 218 YTL’ye satışa sunuluyor.

Uyku teknolojisinin lideri İstikbal, aynı zamanda sağlıklı, ergonomik ve ortopedik yataklarda sunduğu cazip fiyatlar ile sağlıklı ve konforlu bir uykuya davetiye çıkartıyor. Kampanya dahilinde Viscolex ve Orgaflex yataklar yüzde 40 indirimli cazip ödeme fiyatları ile tüketici ile buluşuyor.

Ev tekstilinde canlı renkleri ve modern desenli ürünleri ile farklı bir yere sahip olan İstikbal, yeni ev tekstil koleksiyonundaki şok fiyat uygulaması ile yatak odalarını da canlandırıyor. Kampanya dahilinde çift kişilik uyku setleri şok indirimle 99 YTL’den satışa sunan İstikbal ayrıca yorgan ve nevresim takımları alanlara eko silikonize yastık hediye ediyor.

İstikbal, sunduğu indirim ve erteleme avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında Bonus kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız iki ay ertelemeli 12 taksit avantajı ile büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.
Ev dekorasyonunda İstikbal kalitesi ve indirim avantajlarından yararlanmak isteyenler için İstikbal ürünleri Türkiye çapında 1.000’e yakın bayide sizleri bekliyor.
www.istikbal.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT