İstikbal ile Dev Ev Concept Mağazası İlk Kez İstanbul`da Açıldı

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Dev Ev Concept Mağazası İlk Kez İstanbul`da Açıldı

Tarihler: 25 Haziran 2007 Pazartesi ~ 28 Haziran 2007 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2007 ~ Haz 28, 2007
İSTİKBAL İLE DEV EV CONCEPT MAĞAZASI İLK KEZ İSTANBUL’DA AÇILDI
İstikbal, Türkiye’nin her bölgesinde yaydığı “Ev Concept” mağazalarını metropellere taşıyarak mobilya sektöründeki öncülüğünü yeni mağazacılık atağı ile güçlendiriyor. İstikbal, 9 Haziran Cumartesi günü saat 16:00’da, bir çok ünlü ismin ev sahipliğinde gerçekleşen büyük bir organizasyon ile İstanbul’da ilk Ev Concept mağazasını açtı.

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, ev konsept mağazacılık anlayışını Türkiye çapında dev mağazaları ile yaymaya devam ediyor. İstanbul’da ilk defa İdealtepe’de açılışı gerçekleştirilen Ev Concept mağazası Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak ve üyesi Şükrü Boydak gibi bir çok üst düzey yöneticinin ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Büyük bir organizasyon ile renkli görüntülere sahne olan açılış, Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğu, Şenay Akay, Tuba Özay ve Tatyana’nın showları da büyük ilgi gördü.

4000 metrekarelik dev İstikbal Ev Consept mağazası ev dekorasyonu ve ihtiyaçlarına yönelik yüzlerce ürünü aynı çatı altında sunan bir merkez olma özelliği taşıyor. Dekorasyon dünyasını doyasıya yaşatan ve her tür ihtiyaca cevap veren İstikbal Ev Konsept mağazası, geniş yürüme ve oturma bölümleri ile de alışveriş keyfi için ferah ve farklı bir ortam da sunuyor. Açılışta Ev Consept Mağazalarının yaygılaşması ile ilgili bir değerlendirme yapan Hacı Boydak, “Amacımız hızla değişen yaşam tarzlarına paralel tüketici beklentilerini eksiksiz karşılamak. Bu nedenle 2005’ten bu yana geliştirdiğimiz yeni ev konsept mağazalarımızın sayısını Türkiye çapında hızla yaygınlaştırmayı ve 2007 yılında yatırımlarımız ile desteklemeyi planlıyoruz” dedi.

50 yıllık tecrübesi ile mobilya sektörünün ve yeniliklerin öncüsü olmayı başaran İstikbal, yüzlerce ürünü aynı çatı altında buluşturan binlerce metrakarelik dev ev konsept mağazaları ile yatırım atağını sürdürerek “Ev Consept Mağazacılık” zincirini hızla genişletmeyi hedefliyor. İstikbal 1000’e yakın bayisi dışında, Türkiye çapında art arda açtığı ev konseptler mağazalarını metropellerde de yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Yeni açılan İstanbul mağazası ile beraber 2005 yılından bu yana Tokat ve Kırşehir , Samsun, Rize, Erzurum, Elazığ, Bursa, Ankara, Trabzon ve Diyarbakır gibi Türkiyenin çeşitli illerinde dev ev konsept mağazalarını tüketicilerle buluşturan İstikbal, önümüzdeki dönemde de ortalama 8 bin metrakarelik, 30 ev konsept mağazası açılışı yapmayı planlıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT