İstikbal ile Mutluluk Mevsimi Bailıyor

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Mutluluk Mevsimi Bailıyor

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
İSTİKBAL İLE MUTLULUK MEVSİMİ BAŞLIYOR
İstikbal, fırsat ürün gruplarında başlattığı yüzde 40’a varan indirimleri ile mutluluk mevsimini müjdeliyor. Yeni kampanyasında cazip ödeme avantajlarını kaçırılmayacak indirimlerle birlikte sunan İstikbal, şimdi alışveriş yapanlara Eylül ayında ödeme avantajı sağlayarak bütçeleri rahatlatıyor.
Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenlere ilkbaharda kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Canlı renklerin buluştuğu modern tasarımlı birçok ürün grubu cazip fiyatlar ile tüketici ile buluşuyor.

İstikbal mutluluk mevsiminde, birbirinden şık ev tekstil ürünleri, kaliteli ve sağlıklı uykuya davetiye çıkartan yatak ve bazalar, modern ve kullanışlı kanepe ve koltuk takımları, zerafetle bütünleşen yemek ve yatak odası takımları, gençlere enerji depolayan genç odası takımları, Deco halılar ve aydınlatma modelleri İstikbal ile yüzde 40’a varan indirimler ile sunuluyor.

İstikbal yeni kampanya kapsamında sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında alışveriş yapan Bonus kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız Eylül ayında ödeme ve 12 taksit imkanı da sunuyor.

Ev dekorasyonunda İstikbal kalitesi ve indirim avantajlarından yararlanmak isteyenler için İstikbal ürünleri Türkiye çapında 1.000’e yakın bayide satışa sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT