İstinye Park Pazar Yeri` nde Tropikal Manav

Alışveriş Alışveriş İstinye Park Pazar Yeri` nde Tropikal Manav

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: İstinyePark

Adres: İstinyePark AVM Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
İSTİNYE PARK’IN GELENEKSEL ÇARŞISINDA EGZOTİK TADLAR..
Birbirinden leziz ADINI ve TADINI bilmediğiniz pekçok tropikal meyve çeşidiyle Uzmanlar Manavı, İstinye Park’ın Geleneksel Çarşısı’nda yerini aldı.

Dünyanın 15 farklı ülkesinden gelen 25 çeşidi aşkın tropikal meyvenin bulunduğu Uzmanlar Manavi, İstinye Park Pazar Yeri’ nde meraklıları bekliyor..
Bir yandan geleneksel Türk mimarisinden esintilerin yer aldığı İstinye Park Pazarı’nın mistik havası, diğer yanda manav tezgahını süsleyen Amasya elmasından, Amerikan patatesine, deniz kestanesi görünümündeki rambutan meyvesinden, uzakdoğunun kraliçe meyvesi mangostene kadar birbirinden farklı tropikal lezzetler aynı anda. İstinye Uzmanlar Manavı, eski zamanların çarşı kültürünü yaşatması açısından da büyük beğeni topluyor. Tüm mutfak alışverişini rahatlıkla buradan yapma şansı bulan müşteriler, istedikleri ürünü seçebilmenin, aynı ürünü her zaman aynı kalitede bulabilmenin avantajlarını yaşıyor.

Ağırlıklı olarak tropikal meyvelerin bulunduğu İstinye Uzmanlar Manavı’nda bazı meyveler kilo bazıları ise adet fiyatından satılıyor. Manavda bulunan meyvelerin tatları kadar renkleri ve görünümleri de göz dolduruyor. Karambola; sarı ve yıldız şeklinde, pitahaya; ismini mitolojideki ejderhadan alıyor. Mangosten ise Uzakdoğuda meyvelerin kraliçesi olarak anılıyor.

Çevreyi düşünen İstinye Uzmanlar manavı, ambalajlarını da kese kağıdından hazırlamakta. Türkiye’nin ilk tropikal meyve markası olarak tescil edilen Verita adıyla satışa sunulan meyveler arasında; ananas, mango, avokado, hindistan cevizi, zencefil, papaya, kumkuat, güvey feneri, granadilla, tamarillo, mangosten, rambutan, pepino, curuba, karambola, frenk üzümü gibi meyvelerin yanısıra elma, armut, mandalina, portakal gibi hepimizin bildiği meyveleri bulmak da mümkün.

Egzotik meyveler Ekvator, Kolombiya, Malezya, Yeni Zelanda, Şili, Arjantin, Fildişi Sahilleri, Gana, Güney Afrika ve Tayland gibi dünyanın pekçok değişik ülkesinden getiriliyor. İstinye Uzmanlar Manavı, egzotik meyvelerin yanı sıra ülkemizde kış mevsimi yaşanırken Güney Yarımküre`den üzüm, elma, armut, nektarin, kavun ve karpuz gibi ürünleri de tüketiciye sunuyor.

Firma sahibi Zeki Birincioğlu, bu tropikal meyvelerin müdavimleri arasında; farklı lezzetleri denemeye meraklı kişilerle, hamileler, yabancı uyruklular, aşçılar, yurtdışı ziyaretlerinde bu meyveleri deneyen ve beğenen insanların yoğun olduğunu söylüyor. Yeni tadlara Türk halkının da ilgi duyduğunu ve mutlaka gelenlerin bu meyvelerden alıp denediğini belirtiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT