İtalyan Zanussi, Electrolux ailesinin en son üyesi olarak sizlerle buluşuyor

Alışveriş Alışveriş İtalyan Zanussi, Electrolux ailesinin en son üyesi olarak sizlerle buluşuyor

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 07 Mart 2008 Cuma

Firma: Zanussi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 7, 2008
İtalyan Zanussi, Electrolux ailesinin en son üyesi olarak sizlerle buluşuyor
İtalyan tasarımını teknolojiyle buluşturan Zanussi ürünleri, Electrolux güvencesiyle evlerimize giriyor.

Electrolux, tasarımı ile evlerimizi güzelleştiren ve özellikleri ile hayatımızı kolaylaştıran Zanussi ev aletlerini sizlerle buluşturuyor. Türkiye pazarına Electrolux çatısı altında giren İtalyan Zanussi, artık Türkiye’nin dört bir köşesindeki bayilerde tüketicisiyle buluşmayı bekliyor.

1980 yılında Electrolux Grubu’na katılan Zanussi, ev, mutfak ve temizleme aletleri sektöründe önde gelen bir marka. 1946`dan beri İtalya`dan ihraç edilen Zanussi, yenilik getiren ürünleri ve tasarım kalitesi ile tanınıyor. Electrolux Genel Müdürü Ziya Öztürk "Zanussi markası tasarımlarıyla ödüller almış bir marka. Dünyanın en eski ve önemli tasarım ödüllerini defalarca almış olan Zanussi, Türk tüketicisinin beyaz eşyadaki “moda ikonu” olacak ve Türk mutfaklarına renk katacak. Zanussi markasıyla pazara hızlı gireceğiz ve ilk yılımızda ne kadar ciddi olduğumuzu herkes de görecek” diye konuştu.

1916’da Antonio Zanussi’nin küçük atölyesinde temelleri atılan Zanussi şirketi, Kuzeydoğu İtalya’da Pordenone`li bir demircinin girişimci oğlu tarafından kurulmuş; ev sobaları ve odunla çalışan fırınlar yaparak işe başlamıştır. Zanussi için yenilik, başarının köşe taşı olmuştur. "Tasarım ve pratiklik" ilkelerini benimsemiş olan Zanussi, cesur tasarımları ve tüketici odaklı yaklaşımıyla pazarda parmakla gösterilen başarılı markalardan biri olmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT