Jansport`tan Bir İlk `Akıllı Okul Çantası`

Alışveriş Alışveriş Jansport`tan Bir İlk `Akıllı Okul Çantası`

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 18 Eylül 2007 Salı

Firma: Jansport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 18, 2007
Okul döneminde JanSport’u seçmenizi sağlayacak nedenlerden sadece birkaçı; Ipod girişi, dizüstü bilgisayar kılıfı , yanınızdan ayırmadığınız elektronik cihazlar için koruyucu gözler, cep telefonu bölmeleri, defter kenarlarının kıvrılmasını önleyici özel koruyucular, ekstra güvenlik fermuarı…

AKILLI ÇANTA
Dünyanın en sağlam, estetik ve rahat sırt çantası JanSport’un özel olarak tasarlanmış okul sırt çantaları rengarenk modelleri ve özellikleriyle başınızı döndürecek.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden JanSport; okul çantalarına Ipod girişi, dizüstü bilgisayar kılıfı, elektronik cihazlar için koruyucu gözleri, cep telefonu bölmeleri ve daha birçok özelliği ekleyerek teknolojiyi çantalarında buluşturdu.

Sağlamlık, rahatlık, fonksiyonelliği 30 yıl garantisiyle birleştiren JanSport çantalar, ergonomik S- Kıvrım dizaynı askıları ile vücudun doğal hatlarına uyarken, ileri teknoloji Air Lift özelliği ile de çantadaki ağırlığı yarı yarıya az hissetmenizi sağlıyor.

Jansport’un diz üstü bilgisayarlar için özel kılıflı bölümleri, defter kenarlarının kıvrılmasını önleyici özel koruyucuları, içeceğinizi koyacağınız özel gözü, ekstra güvenlik fermuarlı modellerini okulda, işte, tatilde yanınızdan ayıramayacaksınız.

JanSport çantalara 39 ile 99 YTL arasındaki fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT