Jean’in En Şık ve İnce(lten) Hali: Mavi Amerika Gold

Alışveriş Alışveriş Jean’in En Şık ve İnce(lten) Hali: Mavi Amerika Gold

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Mavi, premium jean koleksiyonu Mavi Amerika Gold ile kadınlara jean’in en şık ve çarpıcı halini sunuyor. Bir jean’in alabileceği en güzel formu düşleyen kadınlar, Gold ile mükemmel bir görünüme kavuşurken, enine ve boyuna esneyen X-Fit kumaşı sayesinde müthiş konfor ve 360 derece rahatlık yaşıyor. Jean’lerin şeklini ilk günkü gibi korumasına yardımcı olan bu özel kumaş, toparlayıcı özelliği sayesinde vücudu olduğundan daha ince gösteriyor. Çok özel anlar için tasarlanan Mavi Amerika Gold, mükemmel kalıbı, efektsiz ve koyu yıkaması, altın rengi iplikleri ve bir mücevhere dönüşen özel düğme ve aksesuvarlarıyla da farkını ilk bakışta ortaya koyuyor.

Gold serisinde, skinny’den bol ve boru paçalara, düşük ve yüksek belli modellere kadar pek çok farklı fit alternatifi bulunuyor. Mavi’nin sevilen modelleri Lindy, Serena, Cora, Olivia ve Sophie’ye; yüksek beli ve geniş paçasıyla özellikle topuklu ayakkabılar, ipek ve şifon bluzlarla kombinlendiğinde şıklığıyla göz dolduran iddialı model Sydney ekleniyor. Mavi Amerika Gold, tüm premium ve sofistike detaylarıyla gündüzlerin yanı sıra gecelerin de vazgeçilmezi oluyor.

Fiyat: 149,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT