Jessica Simpson` Tercihi Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Jessica Simpson` Tercihi Türkiye`de

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 29 Ocak 2010 Cuma

Firma: Kul-Tem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Oca 29, 2010
Jessica Simpson’ın geçtiğimiz hafta Twitter’ın video paylaşım sitesi Twitvid’e eklediği görüntülerde kullandığı “Kulak Temizleme Mumu Kul-Tem” ülkemizde satışa sunuldu.

Jessica Simpson’ın “http://www.twitvid.com/95075” adresinden ulaşabileceğiniz görüntülerinde yer alan “Kulak Temizleme Mumu Kul-Tem” Armoni Medikal güvencesiyle tüm seçkin eczane, e-ticaret siteleri ve kendi web sitesi “www.kulaktemizleme.com”dan satın alınabiliyor.

Kulak temizlemek için özel olarak geliştirilen Kul-Tem, içi selüloz dolu bir kağıt külahtan (huniden) oluşuyor. Kulağa yaslanıp ucunun bir başka kişi yardımıyla yakılmasıyla uygulanan Kul-Tem, ısınma ile oluşan vakum etkisiyle kulaklarınızda biriken kirin acısız ve kolay bir şekilde temizlenmesine yardımcı oluyor.

Yanlış temizlendiğinde işitme kaybından orta kulak enfeksiyonu ve kulak zarının delinmesine kadar bir çok rahatsızlığa yol açan kulak kirlerine sağlıklı bir çözüm getiren ve herhangi bir yan etkisi olmayan Kul-Tem’in, kulağın kirlerden tıkanmaması için düzenli olarak kullanılması doktorlar tarafından tavsiye ediliyor.

Kul-Tem’in kullanımını takiben işitme kaybından ötürü oluşan algılama zorluğu ve dikkat kaybı ortadan kalktığı gibi kulak enfeksiyonlarına bağlı olarak oluşan baş ağrısı ve migren de son buluyor. Kul-Tem sinüslerin açılmasına etki ederken, sık sık kulak uğultusu, çınlama, kulak içi kaşıntı yaşayanlara da fayda sağlıyor. Kulak Temizleme Mumu kullanımı vücut dengesi ile ilgili sorunların etkisini azaltmanın yanı sıra rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle biyoenerjik ritmi düzenlemeye de yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT