JOKER’den Çocuklara Unutulmaz 23 Nisan Haftası Etkinlikleri...

Alışveriş Alışveriş JOKER’den Çocuklara Unutulmaz 23 Nisan Haftası Etkinlikleri...

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ Nis 25, 2010
“Gormiti Lordları” ve “Ben 10 Alien Force” Tanışma Partileri
Çocuklar, JOKER’in 23 Nisan haftasında düzenlediği etkinliklerde “Gormiti Lordları” ve “Ben 10 Alien Force” karakterleri ile ilk kez tanışma fırsatı bulacak...

“Çocuklar için herşey, eğlence dahil” sloganı ile çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap veren, çocukların ve annelerin gözde markası JOKER, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, hayal dünyalarındaki çizgi film karakterleriyle buluşmaya davet ediyor...

Çocuklara anne ve babalarıyla birlikte 23 Nisan’ı kutlayacakları unutulmaz etkinlikler hazırlayan JOKER, onlara ilk kez hayal dünyalarındaki çizgi film kahramanlarıyla tanışma fırsatı sunuyor.

“Gormiti Lordları Tanışma Partisi”; 23 Nisan Cuma Akmerkez JOKERLAND, 24 Nisan Cumartesi Ümraniye Vega ve 25 Nisan Pazar Beylikdüzü Migros JOKER mağazalarında saat 12.00-19.00 arasında gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde Gormiti Lordları ve Ben 10 Alien Force karakterleriyle tanışacak çocuklar, karakterlerin sahip olduğu güçlerle ilgili merak ettikleri soruları sorarak, 23 Nisan’ı onlarla kutlama keyfini yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT