Kaçırılmayacak Bahar Fırsatları Bu Yıl da Bellona`da

Alışveriş Alışveriş Kaçırılmayacak Bahar Fırsatları Bu Yıl da Bellona`da

Tarihler: 19 Mart 2007 Pazartesi ~ 22 Mart 2007 Perşembe

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2007 ~ Mar 22, 2007
KAÇIRILMAYACAK BAHAR FIRSATLARI BU YIL DA BELLONA’DA

Ev modasının öncüsü Bellona, hem hesaplı hem de keyifli alışverişi daha fazla indirim ve cazip ödeme avantajları sağlayan yeni bahar kampanyasıı ile devam ettiriyor.

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile tüketicilerine her zaman zevkli alternatifler ile sunan Bellona, oturma grubundan kanepeye, yataktan bazaya yatak odasından, yemek odası takımlarına kadar pek çok üründe sağladığı daha fazla indirim ve özel fiyat avantajları ile evlerini yenilemek isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Modellerinde ergonomik yapıyı ve fonksiyonelliği şıklıkla buluşturan Bellona, 1 Mart 2007 tarihinde başlayan yeni bahar kampanyası içinde Turkuaz kanepeleri 299 YTL, Turkuaz oturma grubunu 999 YTL, 90x190 ölçülerindeki Econo tek kişilik yatağı 99 YTL, 90x190 ölçülerindeki tek kişilik Beste bazayı ise 199 YTL lik cazip fiyatlarla tüketicisi ile buluşturuyor.

Bellona birçok üründe sunduğu indirim yanında, 1 Mart- 30 Nisan 2007 tarihleri arasında tüm ürünlerinde geçerli olan yeni kampanyasında Bonus Kart sahiplerine peşin fiyatına vade farksız 18 taksit imkanı ile de avantajda sınır tanımıyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, keyifli alışverişi keyifli fırsatlarla Türkiye çapında 800’e yakın satın alma noktasında tüketicisi ile buluşturuyor.

www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT