Kamupanya’da, Sevgililer Günü’nü Çok Avantajlı

Alışveriş Alışveriş Kamupanya’da, Sevgililer Günü’nü Çok Avantajlı

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 16 Şubat 2012 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Şub 16, 2012

SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL EN AVANTAJLI FIRSATLAR VODAFONE KAMUPANYA’DA

Vodafone Türkiye, Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan kamu çalışanlarını yüzlerce ürünle çok avantajlı fiyatlarla buluşturduğu online alışveriş portalı Kamupanya’da, Sevgililer Günü’nü çok avantajlı iki fırsat ile karşılıyor.

1 – 16 Şubat 2012 tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel olarak tüm Vodafonelulara açılan Kamupanya’da, Arpaş isme özel altın bileklik 430 TL yerine 179 TL’ye, Matraş 3’lü set 175 TL yerine 75 TL’ye, dünyaca ünlü parfümler ise 89 TL yerine 35 TL’ye sevdiklerini mutlu etmek isteyen Vodafoneluları bekliyor olacak.

Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi doğrultusunda abonelerine birbirinden özel ve avantajlı kampanyalar sunmaya odaklanan Vodafone Türkiye, onları özel günlerinde de yalnız bırakmıyor.

Sevgililer Günü hediye telaşının başladığı şu günlerde Vodafone, Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan 3 milyona yakın kamu çalışanının beyaz eşyadan kişisel bakım ürünlerine kadar son derece geniş bir yelpazede ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş portalı Kamupanya’yı, iki yeni ve çok avantajlı teklifle tüm Vodafoneluların kullanımına açıyor.

Normalde sadece Vodafone Kamu Avantaj üyelerinin yararlanabildiği Kamupanya, 1 – 16 Şubat 2012 tarihleri arasında, Sevgililer Günü’ne özel olarak, tüm Vodafoneluları aşağıdaki ürünlere özel ayrıcalıklı indirim fırsatlarıyla buluşturuyor:

? Arpaş İsme Özel Altın Bileklik, 430 TL yerine yüzde 55 indirimle sadece 179 TL
? Matraş 3’lü set (cüzdan, kartvizitlik, kemer) 175 TL yerine yüzde 55 indirimle 75 TL
? Dünyaca ünlü parfümler, 89 TL yerine yüzde 55 indirimle 35 TL

Kamupanya’nın bu çok avantajlı teklifleri sayesinde Vodafonelu aşıklar, Sevgililer Günü’nde kendilerini çok daha özel hissedecekler.

Kamupanya.com hakkında

Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetine odaklı stratejisi doğrultusunda abonelerinin gerçek ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan Vodafone Türkiye, online alışveriş portalı kamupanya.com ile Türkiye’deki 3 milyonu aşkın kamu görevlisinin hayatını kolaylaştırmayı, yenilikçi tekliflerle yaşantılarına değer katmayı amaçlıyor.

Kamupanya’dan alışveriş yapabilmek için Vodafone Cep Kamu tarifeli hatlardan 1414’e SIFRE yazarak yollamak ve gelen şifreyi ekrana girmek yeterli oluyor.

Beyaz eşyadan elektroniğe, kişisel bakım ürünlerinden çatal bıçak takımına kadar yüzlerce ürüne çok avantajlı fiyatlara sahip olma fırsatı veren Kamupanya, bir yandan Türkiye’deki kamu çalışanlarının ihtiyaçlarını oldukça geniş bir yelpazede karşılarken, diğer yandan her ay belli başlı flaş ürünlerde yaptığı yüzde 50’yi aşan indirimlerle keyifli alışveriş ayrıcalığı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT