Kanyon’da Geri Sayım Başladı

Alışveriş Alışveriş Kanyon’da Geri Sayım Başladı

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 31 Mart 2006 Cuma

Firma: Kanyon

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 281 08 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 31, 2006
Levent’te farklı bir iş, yaşam ve alışveriş anlayışı hayat buluyor...
Kanyon’da geri sayım başladı

Eczacıbaşı Topluluğu ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Levent’te hayata geçirilen, Türkiye ve Avrupa’nın günümüzdeki en önemli ev, ofis ve alışveriş-eğlence merkezlerinden biri olmaya aday Kanyon projesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2006 yılı Nisan ayında tamamlanması planlanan ve 250 bin m²’lik kapalı alana sahip olacak olan projede konutların tamamı şimdiden satıldı, mağazaların ve ofislerin kiralanması ise sonuçlandı.

Beşiktaş, Şişli ve Levent’in kesiştiği noktada yeralan ve yaklaşık 200 milyon dolara mal olması planlanan Kanyon, İstanbul’un merkezinde bahçeli, teraslı ve balkonlu evler sunması, deprem güvenliği açısından ulusal ve uluslararası deprem yönetmeliklerinin üzerinde standartlar kullanması, sosyal yaşamla bütünleşmiş bir ofis hayatı yaratması, alışverişte açık havanın keyfini konforlu bir ortamda yaşatması, alışveriş, eğlence ve perakendeciliğe getireceği özgün yaklaşımı ve insan doğasıyla uyumlu mimarisi ile ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen diğer konut-iş-alışveriş projelerinden ayrışıyor.

İstanbul’un merkezinde nefes alan evler
Kanyon evleri kentin merkezinde, sosyal yaşamdan kopmadan doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir ortam sunuyor. Nefes almanızı sağlayacak balkonları, terasları, bahçeleri ve yürüyüş alanları ile adeta bir parkın içinde yeralan Kanyon evleri, öteyandan, ileri otomasyon sistemleri, klimalı daireleri, açılabilir pencereleri ve etkileyici iç mimarisiyle de farklı konutlar. 80 m²’den 380 m²’ ye kadar değişen büyüklüklerde, fiyatları 220 bin $ ile yaklaşık 2 milyon $ arasında değişen 179 daire bulunan Kanyon’da, rahat etmenizi sağlayacak tüm ihtiyaçlarınız da kapınızın ardında: Alışveriş, eğlence, yemek, ve spor.

Sosyal yaşamla bütünleşmiş bir ofis hayatı
Yaklaşık 30.000 m²’lik kiralanabilir ofis alanı, ortalama 1167’şer m²’lik 26 kattan oluşan Kanyon ofisleri, merkezi konumu ile ulaşım kolaylığı sağlamasının yanısına, şeffaf cam yüzey kaplaması sayesinde gün ışığı dolu ortamı, %100 temiz hava dolaşımı sağlayan havalandırma sistemi, enerji tasarrufu, en ileri otomasyon, yangın ve güvenlik sistemleri ile günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Kanyon’daki ofisler, çalışanlara da birçok olanak yaratıyor. Alışveriş-eğlence bloğunda bulunan mağazalar, restoranlar, barlar çalışanlara farklı seçenekler sunuyor. Ayrıca, çalışanların iş stresinden uzaklaşmaları için sinemalar, havuz ve masaj salonlarının yer aldığı bir spor/sağlık merkezi de kompleks içinde yer alıyor.

Alışverişte açık havanın keyfi ve modern yaşamın konforu buluştu
Aslında bir “alışveriş merkezi” tanımının çok dışına çıkan Kanyon 37.500 m² kiralanabilir mağaza alanına sahip. Dört katlı alışveriş merkezinde yaklaşık 160 mağaza, bir gurme market, dokuz adet sinema salonu, restoranlar, kafeler, barlar, bir spor/sağlık merkezi, ve açık-kapalı yüzme havuzu bulunacak.
Kanyon’da yaşanacak alışveriş deneyimi, kapalı alışveriş merkezlerinden çok, kentin sokaklarında dolaşmaya benziyor. Burası sadece alışveriş yapılacak bir yer değil, nefes almanızı, eğlenmenizi, kendinizi yenilemenizi, keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak bir ortam. Kanyon ziyaretçilerine, su, yeşillikler ve doğal malzemelerle şekillendirilmiş ortamı ile açık havada alışverişin keyfini yaşatırken, kışın ısıtılan yürüyüş alanları ile kapalı mekanların konforunu sunuyor. Kanyon bu anlamda sadece Türkiye’de değil, dünya çapında öncü olmayı hedefliyor.
Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markalarını tek çatı altında toplayacak olan Kanyon’da, İngiltere’nin perakende moda devi Harvey Nichols’un yanı sıra, Intersport, Conbipel, Douglas, Wagamama gibi Türkiye’ye ilk kez gelen 40’a yakın yeni marka da İstanbullularla buluşacak. Kanyon alışveriş merkezinde yer alan 4 katın, farklı konseptlerle, mağaza tasarımları ve ürünler açısından bir şehrin dört farklı sokağı gibi biribirinden tamamen ayrılması hedefleniyor. En alt katta yeralan açık meydan ise, canlı performanslar, sokak gösterileri ile sürekli bir sürpriz unsuru ve ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT